Skiskytterfesten finner du på tribunene, i publikumsteltet, i festivalgatene og i områdene rundt – VM-Haugen og Kapellskogen. Her kan du lese mer om hva du finner i arenaen.

Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den gode stemningen før konkurransene starter. Det er ikke nummererte plasser for arena eller tribunebilletter, så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

Åpningstider arena:

Torsdag 16. mars: kl 13:00
Fredag 17. mars: kl 13:00
Lørdag 18. mars: kl 10:00
Søndag 19. mars: kl 10:00

PUBLIKUMSOMRÅDER

Her finner du en oversikt over hvor de ulike billettområdene er lokalisert i arenaen, og hva du finner i nærheten av din plass. Det er storskjerm og arenalyd i alle billettområder, samt utsalg av mat og drikke. I festivalgatene (syd og nord) finner du spennende food trucks med et variert mat- og drikketilbud.

Vi har også et eget publikumstelt som ligger mellom hoppbakken og hovedinngangen, og her kan du få kjøpt deg en øl eller et glass vin, dersom du ønsker det. På torsdag, fredag og lørdag er det afterski i teltet, fra konkurranseslutt til kl 23:00. Inngang må kjøpes på forhånd, og det er 18-års aldersgrense.

HOVEDTRIBUNE (TRIBUNE NORD): Kom tett på dramaet. Tribune Nord har kapasitet til 4500 mennesker og gir deg svært god sikt mot skytebanen. Du vil også kunne følge kampen helt til målgang fra denne tribunen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm og du kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere.

ARENA – VM-HAUGEN: Står du på VM-Haugen får du god utsikt mot stadion og skyteskivene, og ser både utgangen og inngangen til stadion veldig godt. En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm.

ARENA – KAPELLSKOGEN: Som VM-Haugen, gir Kapellskogen en perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. I Kapellskogen tilrettelegger vi for barnefamilier, og tilbyr aktiviteter som laserskyting, ansiktsmaling, natursti og quiz, sammen med vår maskot, Braute. De voksne kan fin følge med på dramatikken som utspiller seg i arenaen.

VIP (TRIBUNE SYD): Dersom du ønsker en mer eksklusiv opplevelse i Holmenkollen, så er VIP-området stedet for deg. Dette finner man i publikumsteltets andre etasje, mens VIP-plassene i arenaen er på Tribune Syd. Les mer om VIP-opplevelsen her.

ANNEN INFORMASJON: