Bli frivillig

Frivillige Nordisk 2022

Holmenkollen Skifestival gir deg muligheten til å være en del av noe større – to av Norges største og mest tradisjonsrike idrettsarrangementer:

  • World Cup Nordisk 9. – 12. mars 2023
  • World Cup Skiskyting 16. – 19. mars 2023

Det er våre frivillige som gjør det mulig å arrangere verdenscup i Kollen. Som frivillig blir du en del av et super-team bestående av positive mennesker med en ekte «stå-på-vilje», og vi lover spennende oppgaver og mye moro på vakt!

Vi trenger fortsatt flere frivillige, og ser etter deg som er positiv, utadvendt og glad i å jobbe sammen med andre. Du får se arrangementene fra innsiden, og får se idrettsstjernene på nært hold. Du blir en svært viktig brikke i selve gjennomføringen av Holmenkollen Skifestival, og her kan du stifte nye bekjentskap og lære noe nytt.

Om arrangementene

World Cup Nordisk, også kjent som Skifest & RAW AIR, er verdenscup i nordiske grener; langrenn, hopp og kombinert. Siden 1892 har det vært arrangert hopp- og langrenn i Holmenkollen, og arrangementet regnes som verdens tredje eldste idrettsarrangement.

Som offisiell og organisert idrettsgren er skiskyting en del yngre, men sporten har virkelig etablert seg som en publikumsfavoritt. Vi har selve verdenscupfinalen, og forventer tilskuere fra hele Europa når det hele skal avgjøres den tredje helgen i mars.

Dersom du allerede har søkt kan du logge inn på din profil via knappen under:

Er det noe du lurer på? Sjekk ut våre ofte stilte spørsmål og velg kategorien for frivillige. Finner du ikke svar der, send en mail til [email protected]