En perfekt familiedag i Kollen

I Kapellskogen vil det være en rekke morsomme aktiviteter for barna gjennom hele dagen.
Området under Kapellet vil passe fint for de yngste barna, fa ca 3 år til kanskje de opp til 12-13 år.

Du kan stå tett på utøverne når de fyker forbi. Flere ganger skal de gå sløyfene rundt Kapellskogen, så her blir det mye heiing og spennende kamper. Nær løypene og med fin utsikt til nesten hele stadion, mens de yngste kan leke og gå på ski. Barna kan låne skiutstyr, akebrett og ha det gøy i vår aktivitetsløype. Det er mulig å spise egen mat og benytte seg av bålpannene. Ellers vil det være salg av grillmat og drikke fra teltene i Kapellskogen.

Vi anbefaler at de yngste barna bæres i bæremeis eller på skuldrene. Det er ikke så enkelt å komme til Kapellskogen med barnevogn. Både en trapp og ulendt skogsterreng med snø skal forseres på vei til en leken arena.

Billettpriser WC Langrenn, kombinert pr helgedag:

Voksne kr 320,- / Barn opp t.o.m. 17 år kr 95,- (inkl. hopp)

Her finner du hele festivalprogrammet

Billettpriser WC Skiskyting pr helgedag 29.2.-3.3.:

Voksne kr 290,- / Barn opp t.o.m. 14 år kr 135,-

Dette kan du oppleve

Skifestival betyr også familieopplevelser, og akkurat opplevelser bugner det av hos oss. Ta med deg hele familien og kos dere med:

 • Ansiktsmaling
 • Det vil være mulighet for å låne ski, slik at barna kan prøve seg på vår artige skogsløype.
 • Det blir arrangert erteposekasting og laddergolf
 • En live DJ kommer som vil spille musikk gjennom hele dagen og lage god stemning i Kapellskogen.

 

Fantorangen kommer!

Alle barna elsker Fantorangen – og til Kollen kommer han med programlederne Mathias og PJ i NRK Super for å showe i Festivalgaten! Du kan møte supergjengen, søndagene 3. og 10. mars.

Søndag 3. mars

Kl. 10:45-11:30 NRK Super Show
Kl. 11:45-12:15 Meet & greet – møt Fantorangen og Braute

Søndag 10. mars

Kl. 13:00-13:45 NRK Super Show
Kl. 14:00-14:30 Meet & greet – møt Fantorangen og Braute

Kom i Festivalgate SØR i Kollen og se NRK Super Show!

Les mer om Fantorangen og NRK Super Show her

Braute gleder seg til å se dere

 • Braute har kommet seg frem til Holmenkollen og gleder seg til å se alle barna i Kapellskogen igjen! Han tar med seg vennene sine opp til Kapellskogen for å ta bilder og hilse på alle barna.
 • Det blir også arrangert tautrekking lørdag 2. og 9. mars, så Braute og vennene hans trenger hjelp fra barna til å trekke.
 • Braute arrangerer disco i Kapellskogen, så her er det bare å finne frem dine beste dansemoves.

Barnas Mini-VM

Barnas Mini-VM vil bli arrangert under helgen 9.-10. mars. Her kan alle barn, uansett ferdigheter, komme for å prøve seg på ski.

Det viktigste for oss er at barn finner skigleden! Vi har utlån av skiutstyr, så ikke ta med eget. Dette blir den ultimate opplevelsen for de minste skigåerne.

Arrangøren har egen speaker som kommer til å lage god stemning gjennom Barnas Mini-VM. Alle barn får sitt eget startnummer, og alle får premie til slutt.

Les mer om Barnas Mini-VM her

 

Barneskolens Kollendag 2024

I 2024 lanserer vi Barneskolenes Kollendag under Verdenscup Skiskyting.

«Rett til lek og fritid» står sterkt i norsk idrett. Vi brenner for at flest mulig i ung alder, får gode opplevelser knyttet til skilek og fysisk vinteraktivitet.

Torsdag 29.2. og fredag 1.3. under Verdenscup Skiskyting vil vi gi elevene i storskolen en uforglemmelig opplevelse i Holmenkollen. En hel dag utendørs med skirenn, og aktiviteter som kan bidra til godt samhold og miljø i klassen. Barneskolens Kollendag er et lavterskel-tilbud som vi håper vil støtte skolenes arbeid med samhandling og sosiale egenskaper, samt lysten til å være i fysisk aktivitet utendørs.

Les mer om Barneskolens Kollendag her

Rusken kommer!

Rusken er Oslo kommunes satsing for en ren og trivelig by, og barna som går i barnehage i Oslo kommune er nok allerede kjent med Rusken, da de har mange ryddeaksjoner med Barnehagerusken.

 • Han vil delta på disco og tautrekking.
 • Rusken har med seg sorteringsbasket som barna kan delta på.
 • Rusken har også tatt med seg vafler som han deler ut med Rusken-logo til publikum i Kapellskogen.
 • Det vil også være mulig å treffe Rusken under meet and greet, hvor man også kan ta bilder med Braute og alle vennene hans.