Arena & publikumstilbud

Inne på arena kan du som gjest finne mange ulike tilbud og aktiviteter. Alt fra mattilbud, shopping og eget område for ungdom. Les mer om det varierte publikumstilbudet under!

Publikumstelt

Vi har et eget publikumstelt som ligger mellom hoppbakken og hovedinngangen, og her kan du få kjøpt deg en øl eller et glass vin, dersom du ønsker det. På lørdag er det også afterski i teltet, fra konkurranseslutt til kl 23:00. Inngang må kjøpes på forhånd, og det er 18-års aldersgrense.

Festivalgata

I festivalgata (syd og nord) finner du spennende food trucks med et variert mat- og drikketilbud. Du kan også finne bod fra TwentyFour, der kan du kjøpe årets Kollen-kolleksjon.

Foto: Holmenkollen Skifestival
Foto: TwentyFour

DJ-Zone

I år får ungdom et eget trygt område inne på arena, rett ved løypa. I DJ-Zone blir det masse gøy opplegg, deriblant konserter med sosiale medier-stjernene Heux og David Mokel. Lørdag 11. mars er David Mokel, norsk influenser og musiker, konferansier på vår scene i DJ-Zone. Mokel drar opp stemningen mellom stavtakene, mens HEUX leverer et forrykende DJ-set. DJ-Zone er et dedikert område for deg som er ungdom og som liker god stemning, skirenn og spennende konkurranser. Her kan du heie Klæbo fram mens du digger til musikk fra våre DJs. Arrangementet er rusfritt.

Billetter til DJ-Zone kan du finne her.

Kart

Her finner du en oversikt over hvor de ulike billettområdene er lokalisert i arenaen, og hva du finner i nærheten av din plass. , samt utsalg av mat og drikke. I festivalgatene (syd og nord) finner du spennende food trucks med et variert mat- og drikketilbud.

Arenakart World Cup Nordisk


Tribunene

LANGRENNSTRIBUNE NORD

Tribune Nord har kapasitet til 4250 mennesker, og her kommer du tett på dramaet. Plassene gir deg svært god oversikt over hele langrennsstadion, og spesielt oppløpet. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm og du kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere.

HOPPTRIBUNE (A + B-H)

A-tribunen gir deg den aller beste plassen på hopptribunen under hoppkonkurransene fredag, lørdag og søndag. Har du kjøpt billett til denne delen av tribunen får du fantastisk utsikt over Oslo, og ikke minst over hopperne som nærmest kommer svevende over hodet ditt. Har du billett med B-H kan du velge deg alle andre plasser. Du får uansett god utsikt til luftige svev og får oppleve det berømte Kollenbrøøølet!

Publikum i Hoppskåla med en dekorert tribune SYD i bakgrunn

Kapellskogen og VM-Haugen

VM-HAUGEN

Her får du oversikten helt fra start! En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser kombinert med flott utsikt til stadion, Holmenkollbakken og utøverne. Her finner du også Gilde-utsalg og kiosk, og du kan også følge konkurransene på storskjerm.

En del av VM-Haugen er også en dedikert DJ-sone, hvor vi skaper marka-stemning i kontrollerte former i arenaen.

KAPELLSKOGEN

Som VM-Haugen, gir Kapellskogen en perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. I Kapellskogen tilrettelegger vi for barnefamilier, og tilbyr aktiviteter som ansiktsmaling, natursti og quiz, sammen med vår maskot, Braute. Mens de minste leker, kan de voksne fint følge med på dramatikken som utspiller seg i arenaen.

Braute på Kapellskogen gir klem til et barn

Sponsorer

Logo ObosDHL LogoVVS Eksperten LogoHörmann logoHelgeland Kraft LogoObos Block Watne LogoNorengros LogoExtra Logo