Velkommen til en unik opplevelse

Vi tilbyr en engasjerende arena for dine ansatte og kunder. I Norge står idretten sterkt. Store prestasjoner i vintersport, fører både stolthet, engasjement og glede med seg. Den mest tradisjonsrike arenaen for vintersport har mye å tilby virksomheter som vil gi en ekstra dimensjon i relasjonene til sine ansatte, kunder og leverandører.

Sitte sammen rundt bålet

I Holmenkollen Skifestival skreddersyr vi unike opplevelser til næringslivet, for små og store bedrifter. Gi dine ansatte, kunder, leverandører og andre relasjoner unike opplevelser fra Kollen, kanskje i egen camp med lavvo, bålpanner og saueskinn – en sjokolade og toddy. Etter rennene inviterer vi til afterski fra kl.17 i Kollenkaféen. Vi er stolte av nasjonalanlegget vårt og ønsker å skape den beste stemningen for deg og dine gjester.

Velkommen til Holmenkollen Skifestival og skisportens hjerte!

Unn deg en VIP-opplevelse

I VIP Kollen kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen, både norske og internasjonale. Du får reservert eget bord, og vi dekker opp med en nydelig buffet der gode gode matopplevelser setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i arenaen, hvor du kan følge de sportslige duellene og oppleve folkefesten.

Kvalitet for deg og dine gjester i VIP Kollen:

  • Reserverte bord og reservert område i hoppbakken og på Tribune SØR
  • Intervjuer med ledere og utøvere fra forbundene
  • Musikk fra scenen
  • Servering og buffet av Fursetgruppen
  • Bar med godt utvalg av drikke
  • Egne toalettfasiliteter for VIP Kollen
  • Sportssendinger på TV mellom konkurransene
  • Egen vert for større grupper
  • Tilgang til afterski i underetasjen etter konkurransene
VIP-gjester 2022, med ryggsekk og norske flagg

Lavvo i Kapellskogen eller på Haugen

Vil du samle en gruppe i din egen lavvo?
Lavvoene har ulike størrelser, som passer gjester fra 50 til 300 personer.
Gjestene er tett på utøvere og kampen i løypene, dette gir en uforglemmelig opplevelse, og vi har gjengangere av virksomheter som ønsker seg til skifestivalen i Kollen.

Sammen med deg skaper vi en intim og god stemning med varme og lys, fyrer opp bålpanner og bruker benker med reinsdyrskinn. Serveringen kan være så variert, det blir etter dine ønsker. Storskjerm, giveaways og musikk er krydder som slår an for mange.

Ta kontakt med anne-birgitte@hkskifestival.no for å diskutere muligheter ut fra gruppens behov og dine ønsker.

Lavvo World Cup Skiskyting 2022