Velkommen til verdenscup skiskyting!

Her holder publikum og utøvere pusten samtidig. Vendepunktene står i kø, det koker på tribunen, og ingenting er avgjort før aller siste skyting. Slik spenning er best live! Verdenscup-avslutningen kan du oppleve live i Holmenkollen 21. – 23. mars 2025.

Verdens beste skiskyttere kommer. Kommer du?

Dette får du på skifestivalen

Verdenscup Skiskyting i Holmenkollen er mer enn toppidrettsprestasjoner. Fantastisk stemning på tribunene, på Haugen og i Kapellskogen. Morsomme aktiviteter for barna i familieområdet, Kapellskogen, der de yngste kan gå på ski, ake og leke. Barn, unge og voksne har et variert tilbud av mat og drikke i Kollenkafeen og i festivalgatene. Etter konkurransene på fredag og lørdag skifter Kollenkafeen til Kollens afterski!

Les mer om vårt publikumstilbud her

Publikum på tribune nord med norske og svenske flagg

Vi trenger deg!

Verdenscupen i skiskyting kan ikke gjennomføres uten serviceinnstilte og engasjerte frivillige. Vi har mange roller som skal fylles under skifestivalen og i forberedelsene. Er du lysten på en unik opplevelse, ja da må du registrere deg i funksjonærteamet vårt.

Bli frivillig

Hva kan du om skiskyting?

Vi inviterer til spenning og action når verdenseliten inntar nasjonalarenaen og jakter topplasseringer. Men hva kan du egentlig om skiskyting? 

Test dine kunnskaper sammen med skiskytterlandslaget!

Internasjonale sponsorer

DKB LogoHörmann logoContact Software Logo

Våre samarbeidspartnere

BMW LogoFursetgruppen LogoPSS LogoAli Kaffe LogoTwentyfour LogoAftenposten LogoAntibac LogoScandic logoGilde LogoCoca-Cola logoIdrettens Helsesenter logoHMK Logo