Om Holmenkollen Skifestival

Holmenkollen Skifestival er et arrangørselskap som årlig arrangerer World Cup i nordiske grener (langrenn, kombinert & RAW AIR) og World Cup Skiskyting i Holmenkollen nasjonalanlegg i Oslo. Selskapet arrangerer også rulleskirennet Holmenkollen Skishow om sommeren.

Holmenkollen Skifestival er en av de mest kjente og største kultur- og idrettsarrangørene i Norge. Arrangementene har også høy status internasjonalt. Selskapet bygger på en stolt tradisjon som strekker seg tilbake til de første hopprennene i Holmenkollen i 1892. Samtidig drives det en kontinuerlig utvikling av arrangementene for å møte dagens forventninger.

Selskapet er eid av Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund. Vi er registrert i frivillighetsregistret og har ikke kommersielle formål. 


Her finner du oss

Besøksadressen er Holmenkollveien 140, 0791 Oslo, Inngang M.

Vi er lokalisert i det som heter Arrangementshuset, ved langrennsstadion. Kontoret ligger til venstre mellom de to broene over Holmenkollveien. Parkering utenfor døren eller ved Kapellet.

Holmenkollen nasjonalanlegg er stort, og vi vet at det kan være vanskelig å finne frem. Kartene under er hentet fra Google Maps, men i realiteten ligger kontoret enda lenger ut mot Holmenkollveien. Google Maps er ikke oppdatert med forlengelsen av bygget.

Kart over Holmenkollen, med pin på kontoret

Google-maps lokasjon: XM7C+RF Oslo

Inngangen sett når man kjører ovenfra nedover:

Google street view som viser Inngang M i arrangementshuset