Hopper i Holmenkollen

RAW AIR 2023

Velkommen til toppen av Oslo og til en spennende hoppturnering!

Raw Air, eller «den norske hoppuka», består av 16 skihopp på ti dager og er og er en del av verdenscupen i hopp for kvinner og menn.

Turneringen starter i Holmenkollen 10. mars med et spennende kvalifiseringsrenn. Utøverne skal deretter ut i en tøff individuell konkurranse lørdag 11. mars. Den begivenhetsrike helgen avsluttes søndag 12. mars med enda et indivuelt renn for begge kjønn.

Turneringen RAW AIR går så videre til Lillehammer og ender i Vikersund med finale i skiflyging.

Med Raw Air i Holmenkollen blir det god stemning og masse action.

Bli med på folkefesten!

Dette får du på skifestivalen

Skifest & RAW AIR er mer enn bare sport og skal være for alle. Vi har et variert mattilbud og mye godt å drikke i festivalgatene og i publikumsteltet. Det er afterski i teltet på lørdagen.

For barna kan vi tilby ulike aktiviteter i Kapellskogen, hvor vi har et eget familieområde, og vi har en egen DJ-sone for de festglade på VM-Haugen. I tillegg blir det diverse underholdningsinnslag rundt omkring i arenaen i løpet av denne Kollen-helgen.

Les mer om vårt publikumstilbud her.

Registrer deg som frivillig!

Våre frivillige er bærebjelken i våre arrangementer, og totalt 2000 frivillige bidrar til at verdenscup i Holmenkollen er noe helt spesielt. Bli med du også!

Registrer deg her

Hva kan du om Holmenkollen?

Skifest & RAW AIR gir deg verdenscuprenn i langrenn, hopp og kombinert, de nordiske grenene. Norges vinteridrettstradisjoner går langt tilbake i tid, og det bor mye historie i Holmenkollen.

Se hvordan Therese Johaug, Bjørn Einar Romøren, Odd-Bjørn Hjelmeset med flere gjør det i vår Skiquiz, og test dine egne kunnskaper!

International Sponsors

FIS International Sponsor WC Cross-countryFIS International Sponsor WC Ski JumpingFIS International Sponsor WC Nordic Combined

Certina is FIS' official timekeeperLe Gruyere is the presenting sponsor of FIS World Cup Cross-countryViessmann is the title sponsor of FIS World Cups in Nordic Combined and Ski JumpingCoop is the title sponsor of FIS World Cup Cross-Country

Arrangementssponsorer

Logo ObosDHL LogoVVS Eksperten LogoHörmann logoHelgeland Kraft LogoObos Block Watne LogoNorengros LogoExtra Logo

Våre samarbeidspartnere

BMW LogoFursetgruppen LogoNorsk Gjenvinning LogoPSS LogoAli Kaffe LogoKonica Minolta logoTwentyfour LogoFloriss LogoAftenposten LogoAntibac LogoScandic logoGilde LogoCoca-Cola logoIdrettens Helsesenter logoHMK Logo