En arena full av aktivitet!

Under alle konkurransedager finner du en arena full av tilbud;
– Er du en voksen som vil ta med de yngste barna, og kanskje bestemor, i Kapellskogen?
– Er du i 20-åra å er lysten på stemningen på Haugen (tidligere VM-Haugen) på skiskytter-lørdagen?
– Eller kanskje du har vært i Kollen maaaange ganger, og har din faste plass på Hovedtribunen?

Arenakart Verdenscup 29. februar – 3. mars

Arenakart skiskyting

I Kollen-arenaen har du som gjest flere områder som passer til deg og/eller ditt følge.
I tillegg til fantastiske prestasjoner, kollenbrøl, bjeller og flagg – finner du mange ulike tilbud og aktiviteter i arenaen.
Serveringssteder ligger spredt, enkelt tilgjengelig i arena uansett hvor du har billetter.
Vil du at smaksløkene skal danse? Matvognene selger et vidt spekter mat – både indisk, mexikansk og asiatisk. Våre utsalgssteder av mat har i tillegg pølser, burgere, matpakker og annet godt – og selvfølgelig et stort utvalg drikke for voksne og barn.

Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den gode stemningen før konkurransene starter. Det er ikke nummererte plasser for arena- og tribunebilletter, så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

Topp stemning på VM-Knollen og Haugen

Har du med deg ansatte eller kunder, er det innertier med egen lavvo på VM-Knollen. Herfra ser du løypene fra «alle kanter» og du har utsikt mot storskjerm.

Naboen-området til VM-Knollen, er Haugen (tidligere Gratishaugen). Her er det koselig skog, Kollen-trollet og fantastisk fin utsikt mot arena fra øst. Du kommer tett på utøverne på toppen av siste brattbakken, Hellner-bakken, og når de tar siste sving inn mot arena.

Kollenkafeen

Om du vil varme deg med en kakao, slappe av på en benk eller kjøpe deg middag – da kan du ta deg en tur til Kollenkafeen som ligger mellom hoppbakken og hovedinngangen. Denne åpner når arena åpner.
Det er gratis inngang, og den er åpen frem til kl. 17.

Lysten på afterski i Kollen?

Torsdag, fredag og lørdag kveld blir Kollenkafeen til Kollens afterski. Voksne over 18 år kan rocke løs og ha det gøy, eller bare varme seg og mingle rundt med god musikk fra kl. 17 – 23.

Festivalgatene Nord og Sør

Vi har to festivalgater – Nord og Sør, se arenakartene.
Samarbeidspartnere lager konkurranser og annen underholdning du kan benytte på vei opp til tribuner og publikumsområder. «Fotospotten» foran hoppbakken var yndet av mange i vinter, freshe bilder ble tatt, som bringer frem gode minner lenge etter arrangementet.
I festivalgatene finner du de spennende matvognene og et variert mat- og drikketilbud.
I butikken til vår klespartner, TwentyFour, kan du kjøpe Kollen-kolleksjonen og finne andre gode tilbud.
I nærheten finner du også Skifestival-butikken med for eksempel Kollen-bjella, miniutgaven av Braute, flagg og årets Kollen-lue.
Ved alle utsalgssteder kan du betale med kort og vipps.

Vi har i tillegg «ambulerende salgsbrett» med godsaker som går i tribunene.
Vi anbefaler at du laster ned Skifestival-Appen. Da får du gode tilbud, og viktig informasjon, gjennom hele festivalperioden. Mer info her.

God stemning når du kommer tett på utøverne på Hovedtribunen

God stemning i VIP Kollen

Tribunene

HOVEDTRIBUNE (TRIBUNE NORD)

Her kommer du tett på dramaet. Tribune Nord har kapasitet til 4250 mennesker og gir deg svært god sikt mot skytebanen. Du vil også kunne følge kampen helt til målgang fra denne tribunen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm og du kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere.

TRIBUNE SØR (VIP)

Dersom du ønsker en mer eksklusiv opplevelse i Holmenkollen, så er VIP-området stedet for deg. Dette finner du i Kollenkafeens andre etasje, mens VIP-plassene i arenaen er på Tribune SØR. Les mer om VIP-opplevelsen her.

Tilskuer med rangle på tribune nord World Cup Skiskyting 2022

Kapellskogen og Haugen

HAUGEN

Her har du oversikten helt fra start! En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og flott utsikt til stadion og utøverne. Her finner du også god servering i Gilde-utsalget og i kiosken. Du kan også følge konkurransene på storskjerm.

KAPELLSKOGEN

Som Haugen, gir Kapellskogen en perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. I Kapellskogen tilrettelegger vi for barnefamilier, og tilbyr aktiviteter som ansiktsmaling, natursti og quiz, sammen med vår maskot, Braute. Mens de minste leker, kan de voksne fint følge med på dramatikken som utspiller seg i arenaen.

Barneaktiviteter på VM-Knollen under World Cup Skiskyting 2022