Arena & publikumstilbud

Skiskytterfesten finner du på tribunene, i publikumsteltet, i festivalgatene og i områdene rundt – VM-Haugen og Kapellskogen. Her kan du lese mer om hva du finner i arenaen.

Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den gode stemningen før konkurransene starter. Det er ikke nummererte plasser for arena eller tribunebilletter, så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

Åpningstider arena:

Torsdag 16. mars: kl 13:30
Fredag 17. mars: kl 13:30
Lørdag 18. mars: kl 10:30
Søndag 19. mars: kl 10:00


Publikumsområder

Her finner du en oversikt over hvor de ulike billettområdene er lokalisert i arenaen, og hva du finner i nærheten av din plass. Det er storskjerm og arenalyd i alle billettområder, samt utsalg av mat og drikke. I festivalgatene (syd og nord) finner du spennende food trucks med et variert mat- og drikketilbud.

Vi har også et eget publikumstelt som ligger mellom hoppbakken og hovedinngangen, og her kan du få kjøpt deg en øl eller et glass vin, dersom du ønsker det. På torsdag, fredag og lørdag er det afterski i teltet, fra konkurranseslutt til kl 23:00. Inngang må kjøpes på forhånd, og det er 18-års aldersgrense.

Tribunene

HOVEDTRIBUNE (TRIBUNE NORD)

Her kommer du tett på dramaet. Tribune Nord har kapasitet til 4250 mennesker og gir deg svært god sikt mot skytebanen. Du vil også kunne følge kampen helt til målgang fra denne tribunen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm og du kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere.

TRIBUNE SYD (VIP)

Dersom du ønsker en mer eksklusiv opplevelse i Holmenkollen, så er VIP-området stedet for deg. Dette finner man i publikumsteltets andre etasje, mens VIP-plassene i arenaen er på Tribune Syd. Les mer om VIP-opplevelsen her.

Tilskuer med rangle på tribune nord World Cup Skiskyting 2022

Kapellskogen og VM-Haugen

VM-HAUGEN

Her får du oversikten helt fra start! En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser kombinert med flott utsikt til stadion, Holmenkollbakken og utøverne. Her finner du også Gilde-utsalg og kiosk, og du kan også følge konkurransene på storskjerm.

KAPELLSKOGEN

Som VM-Haugen, gir Kapellskogen en perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. I Kapellskogen tilrettelegger vi for barnefamilier, og tilbyr aktiviteter som ansiktsmaling, natursti og quiz, sammen med vår maskot, Braute. Mens de minste leker, kan de voksne fint følge med på dramatikken som utspiller seg i arenaen.

Barneaktiviteter på VM-Knollen under World Cup Skiskyting 2022