Verdenscup langrenn, kombinert & RAW AIR 2025 13.-16. mars

Nasjonalfølelsen blir knapt sterkere enn i Holmenkollen når det er verdenscup i nordiske grener. Den store folkefesten er tilbake mars 2025.

I skisportens hjerte får du tusenvis av norske flagg, kubjeller og et rungende kollenbrøl, og du følger action og spenning i løypa og i bakken tett på verdens beste vintersportsutøvere.

For barn, ungdom og voksne er det morsomme aktiviteter på våre ulike arenaområder.

RAW AIR er den norske hoppuka i 2025 i spesialtilpasset versjon pga. VM i Trondheim. Holmenkollbakken åpner verdens mest ekstreme og intense hoppturnering.

Kom og opplev skifestivalen i Holmenkollen

Har du med familien til Kollen? Eller kommer du alene?

Holmenkollen Skifestival skal gi unike opplevelse til alle som kommer i arena. Arenakart og billettsoner viser familieområdet, hvor du finner våre matutsalg og plasseringen av Kollenkafeen.
Her kan du lese mer om publikumstilbudet i Holmenkollen.

 

Kjøp billetter til nordiske grener

Dette får du på skifestivalen

Verdenscup langrenn, kombinert & RAW AIR er mer enn store idrettsprestasjoner. Opplevelser alene eller sammen med familie og venner, i Kollen møter du ski- og vinterglede. Vi har et variert mat- og drikketilbud i festivalgatene og i publikumsteltet. Lørdag kveld kan du more deg på afterski i teltet.

For barna kan vi tilby ulike aktiviteter i Kapellskogen, hvor vi har et eget familieområde der barna kan gå på ski, ake og leke. Det er stor sjanse for at vår vinterglade elg, Braute, kommer ut i skogen også. I tillegg blir det diverse underholdningsinnslag rundt omkring i arenaen i løpet skifestivalen.

Les mer om vårt publikumstilbud her.

Skifestival i Marka

Skientusiaster i Marka er en viktig del av vår stolte tradisjon, og Marka er åpen for alle. Vi strekker oss langt for å tilrettelegge for Marka-publikummet under de to ukene med Skifestival. På parkeringen ved Sporten finnes toaletter, Kommunen måker snø og vi koordinerer lavvo- og teltplasser.

Det er viktig for oss at opplevelsen i Marka blir god og trygg for alle som velger å ta turen ut i skogen. Vi oppfordrer alle til å feire vinter og skifestival i Marka uten alkohol og at alle passer på hverandre. Vær en god venn! Vi skal også ta godt vare på vår flotte natur og dyreliv. Alle må ta med sitt søppel som plastikk, papp og flasker til nærmeste avfallsområde – de er det mange av.
Markavettreglene bør gjøre seg kjent med.

Les våre Markavettregler her.

Heiagjeng i marka 2018

Bli med på Kollen-laget!

Våre frivillige er bærebjelken i våre arrangementer, og totalt 1 700 frivillige bidrar til at verdenscupene i Holmenkollen gir en fantastisk opplevelse. Blir du med på laget!

Registrer deg her

Hva kan du om Holmenkollen?

Skifestivalen i Holmenkollen gir deg verdenscuprenn i langrenn, hopp, kombinert og skiskyting. Norges tradisjoner for vinteridrett går langt tilbake i tid, og det ligger mye historie i Holmenkollen.

Se hvordan Therese Johaug, Bjørn Einar Romøren, Odd-Bjørn Hjelmeset med flere gjør det i vår Skiquiz, og test dine egne kunnskaper!

International Sponsors

FIS International Sponsor WC Ski JumpingFIS International Sponsor WC Nordic Combined

FIS Presenting Sponsor Ski JumpingCertina is FIS' official timekeeperLe Gruyere is the presenting sponsor of FIS World Cup Cross-countryViessmann is the title sponsor of FIS World Cups in Nordic Combined and Ski JumpingCoop is the title sponsor of FIS World Cup Cross-Country

Arrangementssponsorer

Logo ObosDHL LogoVVS Eksperten LogoHelgeland Kraft LogoExtra Logo

Våre samarbeidspartnere

BMW LogoFursetgruppen LogoPSS LogoAli Kaffe LogoTwentyfour LogoAftenposten LogoAntibac LogoScandic logoGilde LogoCoca-Cola logoIdrettens Helsesenter logoHMK Logo