Publikum med norske flagg tribune nord

Skifest & RAW AIR 2024

Nasjonalfølelsen blir knapt sterkere enn i Holmenkollen når det er verdenscup i nordiske grener, og den store folkefesten er tilbake mars 2024.

I Skisportens Hjerte får du tusenvis av norske flagg, kubjeller og et rungende Kollenbrøl, i tillegg til masse action og spenning i løypa og i bakken.

Her får du se de største stjernene innen langrenn, kombinert og hopp og det er masse aktiviteter for barn, ungdom og voksne.

Raw Air er den norske hoppuka kommer tilbake til Kollen også i 2024.

Kom og bli med på folkefesten.

Dette får du på skifestivalen

Skifest & RAW AIR er mer enn bare sport og skal være for alle. Vi har et variert mattilbud og mye godt å drikke i festivalgatene og i publikumsteltet. Det er afterski i teltet på lørdagen.

For barna kan vi tilby ulike aktiviteter i Kapellskogen, hvor vi har et eget familieområde, og vi har en egen DJ-sone for de festglade på VM-Haugen. I tillegg blir det diverse underholdningsinnslag rundt omkring i arenaen i løpet av denne Kollen-helgen.

Les mer om vårt publikumstilbud her.

Skifest i Marka

Skientusiaster i marka er en viktig del av vår stolte tradisjon, og marka er åpen for alle. Vi strekker oss langt for å tilrettelegge for marka-publikummet under Skifest-helgen, med blant annet matutsalg, toaletter, snømåking og koordinering av lavvo- og teltplasser.

Det er viktig for oss at opplevelsen i marka blir god og trygg for alle som velger å ta turen ut i skogen, og at vi samtidig klarer å ta vare på vår flotte natur. Vi har derfor laget noen Markavettregler som alle bør gjøre seg kjent med.

Les våre Markavettregler her.

Heiagjeng i marka 2018

Registrer deg som frivillig!

Våre frivillige er bærebjelken i våre arrangementer, og totalt 2000 frivillige bidrar til at verdenscup i Holmenkollen er noe helt spesielt. Bli med du også!

Registrer deg her

Hva kan du om Holmenkollen?

Skifest & RAW AIR gir deg verdenscuprenn i langrenn, hopp og kombinert, de nordiske grenene. Norges vinteridrettstradisjoner går langt tilbake i tid, og det bor mye historie i Holmenkollen.

Se hvordan Therese Johaug, Bjørn Einar Romøren, Odd-Bjørn Hjelmeset med flere gjør det i vår Skiquiz, og test dine egne kunnskaper!

International Sponsors

FIS International Sponsor WC Cross-countryFIS International Sponsor WC Ski JumpingFIS International Sponsor WC Nordic Combined

Certina is FIS' official timekeeperLe Gruyere is the presenting sponsor of FIS World Cup Cross-countryViessmann is the title sponsor of FIS World Cups in Nordic Combined and Ski JumpingCoop is the title sponsor of FIS World Cup Cross-Country

Arrangementssponsorer

Logo ObosDHL LogoVVS Eksperten LogoHörmann logoHelgeland Kraft LogoObos Block Watne LogoNorengros LogoExtra Logo

Våre samarbeidspartnere

BMW LogoFursetgruppen LogoNorsk Gjenvinning LogoPSS LogoAli Kaffe LogoKonica Minolta logoTwentyfour LogoFloriss LogoAftenposten LogoAntibac LogoScandic logoGilde LogoCoca-Cola logoIdrettens Helsesenter logoHMK Logo