Vi gleder oss masse til å se glade publikummere i Holmenkollen igjen!

Her finner du en oversikt over hvor de ulike publikumsområdene og hva du finner der. Oppdatert arenakart kommer.

Langrennstribune Nord

På langrennstadion finner du Tribune Nord, som har plass til 5000 personer. Her får du med deg oppløpet under fem- og tremila og kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere. Du har også tilgang til storskjerm fra tribunen.

På baksiden av tribunen finner du vårt Gilde-utsalg og andre kiosker, hvor du kan kjøpe Kollenburgeren og annet digg.

Arenaområde VM-Haugen

Her får du oversikten helt fra start! En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser kombinert med flott utsikt til stadion, Holmenkollbakken og utøverne. Her finner du også Gilde-utsalg og kiosk, og du kan også følge konkurransene på storskjerm.

Hopptribune (A + B-H)

A-tribunen gir deg den aller beste plassen på hopptribunen under hoppkonkurransene fredag, lørdag og søndag. Har du kjøpt billett til denne delen av tribunen får du fantastisk utsikt over Oslo, og ikke minst over hopperne som nærmest kommer svevende over hodet ditt. Har du billett med B-H kan du velge deg alle andre plasser. Du får uansett god utsikt til luftige svev og får oppleve det berømte Kollenbrølet!

Det blir ikke åpnet for publikum på Kapellskogen, det blir ikke noe tribune på sydsiden av langrennstadion og det blir ikke noe VIP-område i 2022.