Skifesten finner du på tribunene, i publikumsteltet, i festivalgatene og i områdene rundt – VM-Haugen og Kapellskogen. Her kan du lese mer om hva du finner i arenaen.

Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den gode stemningen før konkurransene starter. Det er ikke nummererte plasser for arena eller tribunebilletter, så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

PUBLIKUMSOMRÅDER

Her finner du en oversikt over hvor de ulike billettområdene er lokalisert i arenaen, og hva du finner i nærheten av din plass. Det er storskjerm og arenalyd i alle billettområder, samt utsalg av mat og drikke. I festivalgatene (syd og nord) finner du spennende food trucks med et variert mat- og drikketilbud.

Vi har også et eget publikumstelt som ligger mellom hoppbakken og hovedinngangen, og her kan du få kjøpt deg en øl eller et glass vin, dersom du ønsker det. På lørdag er det også afterski i teltet, fra konkurranseslutt til kl 23:00. Inngang må kjøpes på forhånd, og det er 18-års aldersgrense.

LANGRENNSTRIBUNE (TRIBUNE NORD): Tribune Nord har kapasitet til 4500 mennesker, og her kommer du tett på dramaet. Plassene gir deg svært god oversikt over hele langrennsstadion, og spesielt oppløpet. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm og du kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere.

ARENA – VM-HAUGEN: Her får du oversikten helt fra start! En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser kombinert med flott utsikt til stadion, Holmenkollbakken og utøverne. Her finner du også Gilde-utsalg og kiosk, og du kan også følge konkurransene på storskjerm.

ARENA – KAPELLSKOGEN: Som VM-Haugen, gir Kapellskogen en perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. I Kapellskogen tilrettelegger vi for barnefamilier, og tilbyr aktiviteter som ansiktsmaling, natursti og quiz, sammen med vår maskot, Braute. De voksne kan fint følge med på dramatikken som utspiller seg i arenaen.

HOPPTRIBUNE (A + B-H): A-tribunen gir deg den aller beste plassen på hopptribunen under hoppkonkurransene fredag, lørdag og søndag. Har du kjøpt billett til denne delen av tribunen får du fantastisk utsikt over Oslo, og ikke minst over hopperne som nærmest kommer svevende over hodet ditt. Har du billett med B-H kan du velge deg alle andre plasser. Du får uansett god utsikt til luftige svev og får oppleve det berømte Kollenbrølet!

VIP: Dersom du ønsker en mer eksklusiv opplevelse i Holmenkollen, så er VIP-området stedet for deg. Dette finner man i publikumsteltets andre etasje, mens VIP-plassene i arenaen er på Tribune Syd og Felt F i hopptribunen. Les mer om VIP-opplevelsen her.

ANNEN INFORMASJON: