Et eget trygt område for ungdom

Publikum på Holmenkollen

I år forvandles «VM-haugen til «DJ-Zone», et eget trygt og rusfritt område for ungdom med masse gøy opplegg.

Holmenkollen Skifestival lager i år, for første gang, et eget område for ungdommen. Festivalen ønsker å skape et inkluderende og variert tilbud til både unge og eldre gjester. «VM-haugen» forvandles derfor lørdag 11. mars til «DJ-Zone»! Her blir det arrangert konkurranser, «meet and greet» og konserter.

Sunt tilbud til ungdommen

Ungdommen får et eget område, som skal være rusfritt og trygt.

– Dette har vi sett frem til lenge! Det er jo første gang vi lager et eget ungdomsområde på arrangementet. Vi ønsker at Skifestivalen skal være noe for alle. Ved å lage et kult område med influensere og artister som er populære hos de unge, håper vi å skape et trygt alternativ til markafesten inne i arenaen. Her opplever du rett og slett vinteridrett og festivalstemning på et og samme sted, sier daglig leder på Holmenkollen Skifestival Stefan Marx.

DJ-Zone skal være rett ved løypa, og det skal også være skjerm inne på området der man kan følge med på utøverne og rennet.

Du kan kjøpe billetter til «DJ-Zone» her.

Opptreden av TikTok-stjerner

Ungdommene kan forvente opptreden av de virale artistene David Mokel og Heux. Mokel begynte med morsomme videoer på TikTok med flere tusen følgere, men er nå mest kjent for megahiten «Dans på bordet» sammen med Ballinciaga. Heux slo gjennom med sin virale TikTok-hit «Chernobyl 2017». Med flere virale hitlåter, tar Heux etter storebror TIX og er en artist å se opp for.

DJ-Zone vil starte klokken 10.00 og avslutte rundt 14.30. DJ-Zone er for alle, men er spesielt tilrettelagt for barn mellom 13-18 år. Barn under 13 år kan komme inn med en voksen.

Holmenkollen Skifestivalen er helgen 9. til 12. mars, se festivalens program her.