Med VIP-billetter kommer du tett på stjernene! Vi byr på nydelig mat og drikke i vårt VIP-telt og i nasjonalarenaen får du oppleve våre største skihelter fra orkesterplass.

Med god mat og drikke i teltet og fantastisk utsikt til sportsøvelsene, garanterer vi god stemning og høyt spenningsnivå.

Vårt VIP konsept er perfekt tilrettelagt for grupper, både private og for bedriftsgrupper og gir tilgang til en flott VIP-avdelingen i vårt 2. etasjes telt. Gjesteprogrammet finnes kun i begrenset antall, så vær raskt ute om du vil sikre deg den beste verdenscupopplevelsen, enten du er interessert i skiskyting, alpint, langrenn, hopp eller kombinert. 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Skap gode kunderelasjoner og intern stolthet

Stadig flere bedrifter ser verdien i å ta med seg medarbeidere og kunder på idrettsarrangement. Under verdenscupen vil dere komme tett på skistjernene i en spennende og sosial setting. Slike øyeblikk er med på å etablere gode kunderelasjoner og økt engasjement blant medarbeiderne.

VIP-konseptet i Holmenkollen

Som VIP-gjest får du tildelt en egen vert/vertinne som tar deg og dine gjester i mot og viser vei til flotte bord reservert til hver gruppe/gjest med eget bordkort eller firmalogo. Større grupper får egen vertinne, varm kaffe og nydelige bakverk servert fra morgenen av, etterfulgt av en mellomrett.

Deretter følger en eksklusiv buffet med tilgang på et rikholdig utvalg drikke.

Under øvelsene har VIP Premium-kunder et eget reservert område på SYD-tribunen for langrenn og skiskyting, og et eget VIP-område i hopptribunen (felt F) som ligger rett nedenfor VIP-teltet.

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende? Kontakt oss for et tilbud post@hkskifestival.no

Billettpakker for større grupper

Ønsker du et uforpliktende tilbud på en billettpakke? Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan skreddersy et opplegg som passer for dere. Vi har en rekke ulike billettyper og kategorier alt ettersom hva dere ønsker ut av opplevelsen i Holmenkollen, og hvilket arrangement som passer deres kalender.

Husk at vi har mulighet for å reservere egne lavvoer til større grupper og bedrifter. Les mer om dette her.