VIP billetter

Unn deg en VIP-opplevelse i skisportens hjerte!

Holmenkollen Skifestival og Frusetgruppen inviterer til en velsmakende og spennende arrangementsvinter i Holmenkollen nasjonalanlegg. Her møtes kjente idrettshelter og nye stjerneskudd til dyst. Her oppstår de største opplevelsene i de minste marginene. Her måles spenning i millimeter. Alle med et hjerte for skisport anbefales å oppleve verdenscuparrangementene ‘live’.

Vårt VIP-innhold:

Med VIP-billetter kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen. Du får reservert bord i egen VIP-etasje der gode matopplevelser og godt drikke setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i areaen, hvor du kan følge de duellene minutt for minutt.

Inkludert for våre VIP-gjester er:

  • Reserverte bord og reserverte tribuner
  • Velsmakende buffet
  • Bar med godt utvalg
  • Egne toalettfasiliteter
  • Sportssendinger fra NRK mellom konkurransene
  • Faglig innslag fra scenen med celebre idrettshelter
  • Egen vert for større grupper
  • Spesialtilbud på vår eksklusive Dale of Norway kolleksjon

Bestill VIP-billetter hos Hoopla ved å velge arrangementsdag og klikk på det gule VIP-feltet i salkartet. 

 

Lørdag 7.mars - SKIFEST

NOK 1950,-

Med ett fullspekket program er det duket for en pulserende dag i arenaen, etterfulgt av en helaften i teltet. Det blir et faglig innslag tidlig på dagen og besøk fra spennende idrettshelter. Etter siste øvelse arrangeres afterski i VIP-etasjen.

Søndag 8.mars - SKIFEST

1990,-

Celebre idrettshelter, utøvere og støtteapparat vil ta turen innom i løpet av dagen og dele sine beste Kollenopplevelser. Sportslig er det duket for nok en thriller-dag med RAW AIR for kvinner, 5-mil og det tradisjonsrike Holmenkollrennet i RAW AIR-drakt!

VIP Weekend - SKIFEST

Nok 2925,-

Sett av helgen og unn deg en to-dagers billett til Skifest. Dette er billetten for deg som elsker skisport og gjerne i kombinasjon med velsmakende pauser og godt selskap.

Fredag 20.mars - SKISKYTING

** UTSOLGT **

TGIF! Avslutt arbeidsuka med en sosial og opplevelsesrik tur til Holmenkollen med sprint kvinner og menn, god mat og drikke, samt intervjuer med kjente skiskytterhelter. Blir det norsk seier som i 2019?

Lørdag 21. mars - SKISKYTING

NOK 1950,-

På lørdag står jaktstart for kvinner og menn på programmet og det blir mer sport og mer moro! I VIP-teltet byr vi på spennende og gode retter, intervjuer med skiskytter-helter, etterfulgt av afterski.

Søndag 22.mars - SKISKYTING

NOK 1300,-

På søndagen er det duket for den mest nervepirrende individuelle øvelsen; fellesstart for kvinner og menn. I VIP-teltet byr vi på spennende og gode retter, samt intervjuer med skiskytter-stjernene.

VIP Weekend - SKISKYTING

NOK 2925,-

Sikre deg en skiskytterhelg av de sjeldne. Med weekend-pass får vi VIP-billett til både lørdagens jaktstart og søndagens fellesstart som markerer slutten på en intens og spennende skiskyttersesong.

VIP 3-dagers - SKISKYTING

** UTSOLGT **

Dette er billetten for deg som elsker skiskyting! Gjør deg klar for en finalerunde av de sjeldne når verdenseliten skal avgjøre World Cup-sesongen i Holmenkollen med sprint, jakstart og fellesstart på programmet.