Tar sats for nye Kollen-brøl

OBOS forlenger sitt samarbeid med Holmenkollen Skifestival. – Kollen-brølet representerer en stolt, norsk vintersportstradisjon som vi i OBOS gjerne støtter opp om, sier sponsorsjef Rasmus Aarflot.

OBOS har samarbeidet med Holmenkollen Skifestival i en årrekke, og nå er det altså klart at partnerskapet forlenges.
– Det er en stor glede at OBOS er med oss videre de neste to årene som hovedpartner til Holmenkollen Skifestival, sier sponsor – og markedsansvarlig Anne-Birgitte Svae-Kvifte i Holmenkollen Skifestival.

– En riktig partner
Svae-Kvifte mener OBOS er en viktig og helt riktig partner for Holmenkollen Skifestival og viser blant annet til konseptet Camp OBOS i Kapellskogen som gir OBOS-medlemmene mulighet til å oppleve skitradisjoner, fellesskap og begeistring i nasjonalanlegget Holmenkollen.
– OBOS-medlemmene vil få se store sportslige prestasjoner på nært hold, sitte rundt samme bål og få god mat servert i vår flotte lavvo i Kapellskogen. En spennende og annerledes vinteropplevelse for både små og store. I tillegg skal samarbeidet styrke nærheten til OBOS-medlemmene og vi skal spre folkefest og skiglede sammen, sier Svae-Kvifte.

Køllen-brølet for flere
Også i OBOS er man godt fornøyd med at samarbeidet fortsetter:

– Vi er veldig glade for at vi gjennom denne avtalen er med på å videreføre den stolte, norske vintersportstradisjonen som Kollen-helgen faktisk er, sier sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS.

– Avtalen gjør at vi kan tilby OBOS-medlemmene en god rabatt på billetter til de ulike øvelsene, og dermed kan enda flere, både nåværende og nye generasjoner, oppleve Kollen-brølet og den fantastiske stemningen i nasjonalanlegget under disse dagene på nært hold. Nå gleder vi oss veldig til å se norske og utenlandske vinteridrettsutøvere i langrenn, hopp og kombinert i beinhard konkurranse om topplasseringene, avslutter han.

For ytterligere kommentarer, kontakt:
Anne-Birgitte Svae-Kvifte, sponsor- og markedsansvarlig, tlf. 977 16 111
Rasmus Aarflot, sponsorsjef OBOS, tlf. 959 65 555

Vil du oppleve Kollen-brøl og skifestival?
Opplevelsene står i kø for de som tar turen til Kollen 8.-10. mars! Sjekk ut program og tilbud.

Om Holmenkollen Skifestival
Holmenkollen Skifestival er et arrangørselskap som årlig arrangerer World Cup Nordiske grener (Langrenn, kombinert og RAW AIR) og World Cup Skiskyting i Holmenkollen Nasjonalanlegg i Oslo.
Verdenscupene tiltrekker seg omlag 70.000 gjester som publikum hvert år, og ca 1.400 utøvere, støtteapparat og representanter fra de internasjonale forbundene, FIS og IBU.

Holmenkollen Skifestival er en av de mest kjente og største kultur-/idrettsarrangørene i Norge. Arrangementene har også en høy status internasjonalt. Selskapet bygger på en stolt tradisjon som strekker seg tilbake til de første hopprennene i Holmenkollen i 1892 og er eid av Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund.

Om OBOS
Norges største boligbyggelag med over 560.000 medlemmer. OBOS viktigste oppgave er å bygge boliger til medlemmene, i tillegg til virksomhet innen bank, eiendomsmegling, forvaltning, rådgivning og næringseiendom.
OBOS har et stort samfunnsprogram med mål om å utvikle byer og steder. For å bidra til livet mellom husene, har OBOS etablert programmet «OBOS gir tilbake», for gode bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø.

Rasmus Aarflot, sponsorsjef i OBOS, sammen med sponsor- og markedsansvarlig i Holmenkollen Skifestival, Anne-Birgitte Svae-Kvifte og resten av arrangørstaben
Fra Camp OBOS under Verdenscup Nordisk i 2023