VIP

Unn deg en VIP-opplevelse i skisportens hjerte!

Foto: Jacques Holst

Holmenkollen Skifestival inviterer til en velsmakende og spennende skiskytterfinale i nasjonalanlegget 20. – 22 .mars. Her møtes kjente idrettshelter og nye stjerneskudd til dyst. Her oppstår de største opplevelsene i de minste marginene. Her måles spenning i millimeter. Alle med et hjerte for skisport anbefales å oppleve verdenscupen i skiskyting ‘live’.

Skiskyting er kjent som idretten der vendepunktene står i kø, strafferundene nådeløse og hvor publikum og utøverne holder pusten samtidig. Vi inviterer til spenning og action når verdenseliten inntar nasjonalarenaen og jakter på topplasseringer!

Vårt VIP-innhold:

Med VIP-billetter kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen. Du får reservert bord i egen VIP-etasje der gode matopplevelser og godt drikke setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i areaen, hvor du kan følge de duellene minutt for minutt.

Inkludert for våre VIP-gjester er:
  • Reserverte bord og reserverte tribuner
  • Velsmakende buffet
  • Bar med godt utvalg
  • Egne toalettfasiliteter
  • Sportssendinger fra NRK mellom konkurransene
  • Faglig innslag fra scenen med celebre idrettshelter
  • Egen vert for større grupper
  • Spesialtilbud på vår eksklusive Dale of Norway kolleksjon

KJØP VIP BILLETT

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende? Kontakt vår samarbeidspartner, Strømmes for et godt tilbud: stromme@strommes.no

 

Fredag VIP

NOK 1600,-

TGIF! Avslutt arbeidsuka med en sosial og opplevelsesrik tur til Holmenkollen med sprint kvinner og menn, god mat og drikke, samt intervjuer med kjente skiskytter-helter. Blir det norsk seier som i 2019?

Lørdag VIP

NOK 1950,-

På lørdag står jaktstart for kvinner og menn på programmet og det blir mer sport og mer moro! I VIP-teltet byr vi på spennende og gode retter, intervjuer med skiskytter-helter, etterfulgt av afterski.

Søndag VIP

NOK 1300,-

På søndagen er det duket for den mest nervepirrende individuelle øvelsen; fellesstart for kvinner og menn. I VIP-teltet byr vi på spennende og gode retter, samt intervjuer med skiskytter-stjernene.