VIP

Unn deg en VIP-opplevelse i skisportens hjerte!

Foto: Jacques Holst

Holmenkollen Skifestival inviterer til en velsmakende og spennende skiskytterfinale i nasjonalanlegget 17. – 20 .mars. Her møtes kjente idrettshelter og nye stjerneskudd til dyst. Her oppstår de største opplevelsene i de minste marginene. Her måles spenning i millimeter. Alle med et hjerte for skisport anbefales å oppleve verdenscupen i skiskyting ‘live’.

Skiskyting er kjent som idretten der vendepunktene står i kø, strafferundene nådeløse og hvor publikum og utøverne holder pusten samtidig. Vi inviterer til spenning og action når verdenseliten inntar nasjonalarenaen og jakter på topplasseringer!

Vårt VIP-innhold:

Med VIP-billetter kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen. Du får reservert bord i egen VIP-etasje der gode matopplevelser og godt drikke setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i areaen, hvor du kan følge de duellene minutt for minutt.

Inkludert for våre VIP-gjester er:
  • Reserverte bord og reserverte tribuner
  • Velsmakende buffet
  • Bar med godt utvalg
  • Egne toalettfasiliteter
  • Sportssendinger fra NRK mellom konkurransene
  • Faglig innslag fra scenen med celebre idrettshelter
  • Egen vert for større grupper

KJØP VIP BILLETT

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende? Kontakt vår samarbeidspartner, Strømmes for et godt tilbud: stromme@strommes.no

 

Torsdag VIP

NOK 1654,-

Er du og dine venner/kollegaer sultefôret på store idrettsarrangementer? Sprint for kvinner står på programmet kl 15:45, og arena og VIP-telt åpner kl 13:30.

Fredag VIP

NOK 1654,-

Avslutt arbeidsuka med en sosial og opplevelsesrik tur til Holmenkollen. Sprint for menn står på programmet kl 15:45, og arena og VIP-telt åpner kl 13:30.

Lørdag VIP

NOK 1999,-

På lørdag blir det mer sport og mer moro når jaktstart for kvinner og menn står på programmet. I VIP-teltet byr vi på spennende og gode retter fra Fursetgruppen og diverse intervjuer på scenen.

Søndag VIP

NOK 1349,-

Søndagen er selveste verdenscupfinalen, og vi byr på den mest nervepirrende individuelle øvelsen; fellesstart for kvinner og menn. I VIP-teltet får du den perfekte oppladningen med mat fra Fursetgruppen og intervjuer med nye og gamle skiskytter-helter.