VIP

Unn deg en VIP-opplevelse i skisportens hjerte!

Holmenkollen Skifestival inviterer til en eksklusiv og spennende skiskytterfest i nasjonalanlegget 21. – 24 .mars. Her møtes kjente idrettshelter og nye stjerneskudd til dyst. Her oppstår de største opplevelsene i de minste marginene. Her måles spenning i millimeter. Alle med et hjerte for skisport anbefales å oppleve verdenscupen i skiskyting ‘live’.

Skiskyting er kjent som idretten der vendepunktene står i kø, strafferundene nådeløse og hvor publikum og utøverne holder pusten samtidig. Vi inviterer til spenning og action når verdenseliten inntar nasjonalarenaen og jakter på topplasseringer!

Vårt VIP-innhold:

Med VIP-billetter kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen. Du får reservert bord i egen VIP-etasje. Bølgen & Moi sørger for å gi deg en gastronomisk opplevelse innendørs og gode matopplevelser og godt drikke setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i areaen, hvor du kan følge de duellene minutt for minutt.

Inkludert for våre VIP-gjester er:

  • Reserverte bord og reserverte tribuner
  • Eksklusiv buffet, varmretter og kveldsgryte tilberedt av Bølgen & Moi
  • Bar med attraktivt utvalg
  • Egne toalettfasiliteter
  • Sportssendinger fra NRK mellom konkurransene
  • Faglig innslag fra scenen med celebre idrettshelter
  • Egen vert for større grupper
  • Spesialtilbud på vår eksklusive Dale of Norway kolleksjon

Inntil 5 VIP-billetter kan bestilles hos Ticketmaster.no. Ved bestilling for over 5 personer, kontakt Holmenkollen Skifestival: vip@skifest.no

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende?
Kontakt oss for et tilbud vip@skifest.no

 

Torsdag VIP

NOK 1500,- inkl. mva, eks. bill.avgift

Torsdag er en svært populær firmadag i Holmenkollen og vi fasiliteter den gode møteplassen. Under arrangementet vil dere komme tett på skiskytterstjernene i en spennende og sosial setting.

Fredag VIP

NOK 1300,- inkl. mva, eks. bill.avgift

TGIF! Avslutt arbeidsuka med en sosial og opplevelsesrik tur til Holmenkollen med herrenes sprint, god mat og drikke, samt intervjuer med kjente skiskytter-helter. Blir det norsk seier som i 2018?

Søndag VIP

NOK 1300,- inkl. mva, eks. bill.avgift

På søndagen er det duket for den mest nervepirrende individuelle øvelsen; fellesstart for kvinner og menn. I VIP-teltet byr vi på spennende og gode retter, samt intervjuer med skiskytter-stjernene.

Lørdag VIP (UTSOLGT)

På lørdag står jaktstart for kvinner og menn på programmet og det blir mer sport og mer moro! I VIP-teltet byr vi på spennende og gode retter, intervjuer med skiskytter-helter, etterfulgt av after-ski.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere