VIP

Unn deg en VIP-opplevelse i skisportens hjerte!

Holmenkollen Skifestival inviterer til en eksklusiv og spennende skiskytterfest i nasjonalanlegget den 15.-18.mars. Her møtes kjente idrettshelter og nye stjerneskudd til dyst. Her oppstår de største opplevelsene i de minste marginene. Her måles spenning i millimeter. Alle med et hjerte for skisport, anbefales å oppleve verdenscup’en i skiskyting ‘live’.

Skiskyting er kjent som idretten der vendepunktene står i kø, strafferundene nådeløse og hvor publikum og utøverne holder pusten samtidig. Vi inviterer til spenning og action når verdenseliten inntar nasjonalarenaen og jakter på topplasseringer!

Vårt VIP-innhold:

Med VIP-billetter kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen. Du får reservert bord i egen VIP-etasje. Bølgen & Moi sørger for å gi deg en gastronomisk opplevelse innendørs og gode matopplevelser og godt drikke setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i areaen, hvor du kan følge de duellene minutt for minutt.

Inkludert for våre VIP-gjester er:

  • Reserverte bord og reserverte tribuner
  • Eksklusiv buffet, tilberedt av Bølgen & MoI
  • Bar med attraktivt utvalg
  • Egne toalettfasiliteter
  • Sportssendinger fra NRK mellom konkurransene
  • Faglig innslag fra scenen med celebre idrettshelter
  • Egen vert for større grupper
  • Spesialtilbud på vår eksklusive Dale of Norway kolleksjon

Inntil 5 VIP-billetter kan bestilles hos Ticketmaster.no. Ved bestilling for over 5 personer, kontakt Holmenkollen Skifestival: vip@skifest.no

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende?
Kontakt oss for et tilbud vip@skifest.no

 

Torsdag VIP Premium "After Work"

NOK 1581,- inkl. mva og bill.avgift

Torsdag er en svært populær firmadag i Holmenkollen og vi fasiliteter den gode møteplassen. Under arrangementet vil dere komme tett på skiskytterstjernene i en spennende og sosial setting.

Lørdag VIP Premium "Champagne Lounge"

NOK 2620,- inkl. mva og bill.avgift

Lørdagen hever vi nivået ekstra, og byr på en utvidet meny fra Bølgen & Moi og to drikkeenheter inkludert i prisen. Med jaktstart og stafett på programmet er det duket for en pulserende dag i arenaen, etterfulgt av en helaften i teltet. Etter siste øvelse arrangeres en eksklusiv afterski i VIP-etasjen med champagne lounge og høy stemning.

Søndag VIP Premium "Meet & Greet"

NOK 1581,- inkl. mva og bill.avgift

Denne søndagen er det lagt opp til at du som VIP-gjest kommer ekstra tett på stjernene gjennom vårt «meet and greet» konsept i VIP-teltet. Celebre idrettshelter, utøvere og støtteapparat vil ta turen innom i løpet av dagen og dele sine beste Kollenopplevelser.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere