Verdens beste samarbeidspartnere

Foto: Jacques Holst

I Holmenkollen er vi godt vant med verdensmestere og store stjerner. Vi har verdens beste utøvere på besøk hvert år, og vi er også så heldige at vi ubeskjedent kan si at vi har verdens beste frivillige. I tillegg må vi kunne si at vi også har verdens beste samarbeidspartnere.

Det har vært en utfordrende periode for mange, og som arrangørselskap av store internasjonale arrangement, er ikke vi i Holmenkollen Skifestival AS noe unntak. Da Skifest & Raw Air først ble arrangert uten publikum, for så å få Verdenscupavslutningen i Skiskyting avlyst i sin helhet, sto vi i en svært vanskelig situasjon. Dialogen og samarbeidet vi da opplevde med alle våre partnere var helt ubeskrivelig. Selv om flere av våre partnere selv sto i en vanskelig situasjon var ønsket om å bidra stort.

Holmenkollen er kjent for dugnad og stort engasjement, og selv uten publikum og med avlyste arrangement, har vi kanskje kjent dette sterkere på kroppen enn noen gang. Samtalene har handlet om fremtiden og hvordan beholde muligheten til å igjen invitere til store idrettsprestasjoner og folkefest. Takket være dette engasjementet, samt bidrag fra Kulturdepartementets krisepakke, ser vi mot en fremtid med videre World Cup i Holmenkollen med Holmenkollen Skifestival som arrangør.

Vi er svært takknemlige for den dugnadsåden som er vist de siste månedene og for at vi som selskap har fått føle på det heiaropet utøverne opplever når de deltar i Kollen.

Selv om formatet på neste års arrangement fortsatt er usikker, jobber vi i Holmenkollen Skifestival for at det igjen skal være duket for gåsehudfaktor, heiarop og store idrettsprestasjoner. Vi gleder oss til veien videre sammen med dere alle sammen, publikum, utøvere, frivillige, forbund og ikke minst samarbeidspartnerne våre.

Foto: Katja Anker Kulmus