Velkommen tilbake til Kollen PSS Securitas

Hyggelig gjenforening i Holmenkollen.

At sikkerhet og trygget for alle våre besøkende står høyt på dagsorden er selvsagt i Holmenkollen Skifestival. Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og å utvikle arrangementet og mulighetene knyttet til dette. Vi trenger en samarbeidspartner som forstår kompleksiteten, kjenner anlegget og publikum, og sist, men ikke minst, tar sikkerheten på høyeste alvor. Vi er takknemlige for å ha fått PSS Securitas med på laget.

Selskapet er eid av Securitas AS som er verdensomspennende og i Norge har PSS Securitas mer enn 2 000 ordensvakter. PSS Securitas har lang historie fra Holmenkollen og var siste med på Verdensmesterskapet i Skiskyting i 2016. «Vi er utrolig glade for å være tilbake i Kollen. Alle våre ansatte inkludert meg selv har gledet oss helt siden VM i Skiskyting i 2016. Holmenkollen er veldig spesielt for oss og vi er kjempestolte at vi får dette ansvaret», sier Alf Samuelsen, Avdelingsleder Oslo og Akershus.

Når verdenseliten i langrenn, hopp, kombinert og skiskyting kommer til Kollen er det viktig at vi er godt forberedt. Totalt samler World Cupene i mars i overkant av 100 000 publikummere. Dette i et komplekst anlegg på taket av hovedstaden. «Det skal være trygt og godt å være publikummer på Holmenkollen Skifestival sine arrangementer, dette vil PSS Securitas hjelpe oss med å ivareta på en utmerket måte. Vi gleder oss til det nye samarbeidet», sier Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival.

PSS Securitas er ansvarlig for sikkerheten i arena under arrangement, og vil jobbe tett med politi, Røde kors, frivillige og administrasjonen. «World Cupene i Holmenkollen er Norges største idrettsarrangement og vi er ydmyke og klare for oppgaven. Vi gleder oss til å arrangere verdens beste Skifestival, sammen med alle i Kollen», sier Samuelsen.

Arbeidet frem mot arrangementene i mars er godt i gang. Skifest og Raw Air er først i programmet og vi åpner dørene 6.mars. To helger senere er det duket for verdenscupavslutning i Skiskyting, 20-22.mars, og spenningen ligger på hvem som vil ende opp med de gjeve glasskulene denne sesongen. Vil Johannes Thingnes Bø gjøre ny storeslem? Uansett sportslig utfall gleder vi oss til store idrettsprestasjoner, folkefest og en Skifestival alle skal ha glede av.