Takk til alle frivillige som gir av sin tid

Frivillige gir av sin tid i Holmenkollen
Foto: Christian Haukeli

I dag, 10.oktober, er det Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er «Gi tid», og Holmenkollen Skifestival er fantastisk heldig og takknemlig for alle frivillige som velger å bruke tiden sin sammen med oss i Holmenkollen. Vi håper fellesskapet, samholdet og inkluderingen hos oss skaper åpenhet og et rom for alle.

Frivillig-tid utgjør 7500 dagsverk

På taket av Oslo bretter nærmere 2000 frivillige opp ermene hver sesong for å bidra til World Cup arrangementene. Faktisk utgjør frivillig-timene som investeres i disse sportsarrangementene hele 7500 dagsverk . Våre frivillige gir av sin tid for at Klæbo, Thingnes Bø, Lundby, Graabak og resten av verdenseliten innen langrenn, hopp, kombinert og skiskyting skal kunne kjempe om prestisjefylte resultater i Holmenkollen.

Tid er verdifullt, og noe vi ikke kan sette en prislapp på. Vi hører at «døgnet stadig får færre timer» og tidsklemma henger over oss. Derfor er det å gi av sin tiden, gi noen sin fulle og hele oppmerksomhet, noe av det fineste man kan gjøre.

“Bare du”

Helsedirektoratets nye folkehelsesatsning «Bare du», har fokus på hvilke grep du kan gjøre i hverdagen for å oppleve mestring og glede. Kampanjen kommer med fem råd som fremmer god folkehelse;

  1. Knytt bånd
  2. Vær aktiv
  3. Vær oppmerksom
  4. Fortsett å lære
  5. Gi tid

Les mer om Verdensdagen for psykisk helse

Velkommen som frivillig i Holmenkollen, og til deg som allerede setter av tid til arrangementene: TUSEN TAKK!

Bli frivillig på skiskyting Bli frivillig på Skifest