Stefan Marx er ny daglig leder i Holmenkollen Skifestival

Stefan Marx, ny daglig leder i Holmenkollen Skifestival AS

50-åringen har lang erfaring fra næringslivet og internasjonale arrangementer. Han har tidligere hatt ulike roller som frivillig i Holmenkollen og presenteres nå som den nye lederen i arrangørselskapet.

– Stefan utmerket seg i en søkerbunke med andre svært kvalifisert kandidater. Han skilte seg ut med sin varierte og spennende bakgrunn, og ikke minst sitt engasjement for vinteridrett og frivillighet. Han har ledet en konsulent- og prosjektorganisasjon innen internasjonalisering og kommersialisering og de siste årene har han hatt fokus på idrettsmarkedsføring spesielt innen skiskyting, bl.a. for VM og World Cup Skiskyting 2019 i Østersund. Vi tror Stefan vil kunne tilføre og videreutvikle selskapet på en god måte i en tid som sannsynligvis vil være krevende for idrettsarrangører, sier styreleder Birger Magnus.

Marx, som opprinnelig kommer fra Tyskland, har bodd i Norge de siste 23 årene. Han har variert og lang erfaring innen ledelse, marked og kommunikasjonsarbeid. Han brenner for frivillig arbeid og han er blant annet engasjert i Nittedal Skiskytterlag og i organisasjonskomiteen til Kvalfoss-sprinten som årlig arrangeres i Holmenkollen.

– Det er med stor respekt og ydmykhet jeg nå skal ta fatt på drømmejobben i Holmenkollen. Jeg har vært frivillig under World Cup Skiskyting gjennom flere år i Kollen, og det å nå få stå ved roret gleder jeg meg veldig til. Holmenkollen Skifestival har vokst til å bli en av de beste arrangørene i Norge, ja kanskje hele verden, og med et team og et frivilligapparat i verdensklasse kommer jeg inn i en velfungerende og godt innarbeidet organisasjon. Jeg mener samtidig at jeg har mye å bidra med og gleder meg til å utvikle Holmenkollen Skifestival og arrangementsporteføljen til selskapet videre, sier den nye daglige lederen Stefan Marx.

Marx tar over stafettpinnen som daglig leder etter Kristin Vestgren Sæterøy som har hatt stillingen siden selskapet ble opprettet våren 2014. Han startet i stillingen 17.august 2020.

For mer informasjon, vennligst kontakt

Styreleder Holmenkollen Skifestival, Birger Magnus; 900 30 093
Daglig leder, Stefan Marx; 400 04 802