NB! De som har vært frivillige under World Cup tidligere år skal ha fått en egen link til årets søknadsskjema. Har dere ikke mottatt denne kan dere få den tilsendt. Send en mail til harald@skifest.no

SØK HER

Antidoping

Seksjonen sikrer at utøvere som blir tatt ut til dopingkontroll, blir fulgt av chaperones og ellers følger IBUs tydelige regler og retningslinjer innenfor dette området. Her jobber du som frivillig med henting av utøvere til dopingkontroll og bistår IBU sitt apparat slik at gjennomføring dopingkontrollen går knirkefritt.

Løyper

Seksjon løype skal sørge for at skiløypene har så optimal kvalitet som mulig til både trening og renn. Det er arbeid med vakthold, passeringskontroll, temperaturmåling og merking. Vi trenger personer som kan ta i et tak dersom vær og snøforholdene skulle tilsi det.

Stadion

Holmenkollen stadion ser sjelden mer elegant ut enn når denne seksjonen har vært i sving. Løyper, strafferunder, skilt, mållinjer og startlinjer settes opp etter centimeterspresisjon. Samtidig skal seksjonen også sikre skimerking, våpenmerking, våpenkontroll, og frakt av utøverklær mellom start og mål.

Rennkontor

Dette er for deg som holder hodet kaldt når det er på det mest hektiske; spørsmål fra støtteapparat skal besvares, start – og resultatlister printes og distribueres, jury og IBU representanter bevertes, lagledermøter forberedes og påmeldinger mm. organiseres. Dette er seksjonen for deg som er serviceinnstilt og tåler å jobbe i et tidvis hektisk arbeidsmiljø.

Gode engelsk og tysk eller russisk kunnskaper er nødvendig.

Skytebane

I skiskyting er det på skytebanen det ofte avgjøres. Førsteprioritet er å ivareta sikkerheten. Videre er fokus å sikre at skytebanen er måkt/saltet/planert etter alle kunstens regler. Matter skal legges ut, t-staker settes opp, våpenbukker må ses over, skyteresultat noteres, pappskiver byttes, vindvimpler henges opp/ned, og innskyting organiseres.

Tidtaking

Nøyaktighet er stikkordet her. Denne seksjonen setter på transpondere, sikrer manuell tidtaking, elektronisk tidtaking, mellomtidtaking og gir resultatsservice til media.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere