Velkommen!

Medieavdelingen til verdenscupen i skiskyting vil sammen med IBU jobbe for å legge forholdene best mulig til rette for all media som ønsker å dekke vårt arrangement 17. – 20. mars 2022,

Mediesjef er Lene Moen Tønnesen.
Er det noe du lurer på, ta kontakt på e-post: lene.moen.tonnesen@gmail.com eller mobil: +47 918 24 049

For mediehenvendelser og spørsmål vedr. logo, kontakt oss på post@hkskifestival.no

Akkreditering

Alle som skal jobbe med media/presse må søke om akkreditering via et elektronisk søknadsskjema. 

Det er det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) og deres samarbeidspartner, PLARAS BIATHLON, som er ansvarlige for håndteringen av akkrediteringsprosessen. Etter innsendt akkrediteringssøknad vil du motta en bekreftelse dersom søknaden er godkjent.

fyll ut akkrediteringsskjema her

Dersom du har spørsmål vedrørende akkrediteringsprosessen, kontakt PLARAS BIATHLON:
Brigitte Bentele brigitte.bentele@t-online.de / +49-171-7352366

Kontaktperson for spørsmål til IBU er:
Christian Winkler, IBU Communications Director: christian.winkler@ibu.at / +43 676 84 14 98 15

AKKREDITERINGSSENTER

Se dette kartet for akkrediteringskontorets lokasjon: Arena Map 2022

Praktisk info

Mediesenteret vil være åpent fra onsdag 16. mars til søndag 20. mars. 

I tillegg til at vi skal legge til rette for gode arbeidsforhold for media, ønsker vi også å ta dere med på en sosial sammenkomst. Mer informasjon om det sosiale programmet kommer.

OVERNATTING

Dersom du trenger overnatting i Oslo under World Cup skiskyting, så har vi holdt av noen rom til media. Her vil akkreditert media kunne bo til rabatterte priser, samtidig som vil tilrettelegger for transport til og fra hotellet. Rabattert pris fordrer booking senest 3 uker før ankomst, og du kan ta kontakt med sindre@hkskifestival.no for å få tak i rabattkoden.

Addresse: Scandic Oslo City, Europarådets Plass 1, 0154 Oslo, +47 23 10 42 00 / oslocity@scandichotels.com

Hotellets hjemmeside finner du her

Scandic Oslo City er et førsteklasses businesshotell i hjertet av Oslo, bare to minutters gange fra Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Karl Johans gate og Operaen er rett rundt hjørnet, og det er gangavstand til severdigheter og shopping. På hotellet er det både restaurant og bar, og dessuten er det tilgang til treningsrom og sauna for hotellets gjester.

TRANSPORT

Mer informasjon om transport kommer nærmere arrangementet.

Fra Scandic Oslo City er det to minutters gang til Jernbanetorget hvor du kan ta T-bane linje 1 mot Frognerseteren direkte til Holmenkollen. For tidstabeller og ruteinformasjon, se www.ruter.no.

Parkering i Holmenkollen
Media oppfordres til å benytte seg av offentlig transport for å komme seg til og fra Holmenkollen fordi kapasiteten på parkeringsplasser er svært begrenset under verdenscupfinalen i Holmenkollen. Informasjon om booking av parkeringsplasser kommer nærmere arrangementet.

VISIT OSLO

Visit Oslo sitt media kit kan benyttes fritt for presse/media.