Velkommen!

Medieavdelingen til verdenscupen i skiskyting vil sammen med IBU jobbe for å legge forholdene best mulig til rette for all media som ønsker å dekke vårt arrangement 20. – 22. mars 2020.

Mediesjef er Lene Moen Tønnesen.
Er det noe du lurer på, ta kontakt på e-post: lene.moen.tonnesen@gmail.com eller mobil: +47 918 24 049

For mediehenvendelser og spørsmål vedr. logo, kontakt kommunikasjonssjef i Holmenkollen Skifestival, Emilie Nordskar på e-post: emilie@hkskifestival.no

Foto: Eirin Roseneng

Akkreditering

Alle som skal jobbe under Holmenkollen skiskytterfest må søke om akkreditering via et elektronisk søknadsskjema. Frist for å søke om akkreditering er 13. mars 2020. 

Det er det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) og deres samarbeidspartner, PLARAS BIATHLON, som er ansvarlige for håndteringen av akkrediteringsprosessen. Etter innsendt akkrediteringssøknad vil du motta en bekreftelse dersom søknaden er godkjent.

fyll ut akkrediteringsskjema her

Dersom du har spørsmål vedrørende akkrediteringsprosessen, kontakt PLARAS BIATHLON:
Brigitte Bentele brigitte.bentele@t-online.de / +49-171-7352366

Kontaktperson for spørsmål til IBU er:
Christian Winkler, IBU Communications Director: christian.winkler@ibu.at / +43 676 84 14 98 15

AKKREDITERINGSSENTER

Du trenger akkreditering for å få inngang til mediesenteret og resten av arenaen i Holmenkollen.

Akkrediteringen din henter du på akkrediteringskontoret på Scandic Holmenkollen Park Hotel, Kongeveien 5.

Praktisk info

Mediesenteret vil være åpent fra tirsdag 17. mars til søndag 22. mars. 

I tillegg til at vi skal legge til rette for gode arbeidsforhold for media, ønsker vi også å ta dere med på en sosial sammenkomst. Mer informasjon om det sosiale programmet kommer.

OVERNATTING

Dersom du trenger overnatting i Oslo under Holmenkollen Skiskytterfest er Scandic Oslo City vårt offisielle mediehotell. Her vil akkreditert media kunne bo til rabatterte priser, samtidig som vil tilrettelegger for transport til og fra hotellet.

Addresse: Scandic Oslo City, Europarådets Plass 1, 0154 Oslo, +47 23 10 42 00 / oslocity@scandichotels.com

Hotellets hjemmeside finner du her

Scandic Oslo City er et førsteklasses businesshotell i hjertet av Oslo, bare to minutters gange fra Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Karl Johans gate og Operaen er rett rundt hjørnet, og det er gangavstand til severdigheter og shopping. På hotellet er det både restaurant og bar, og dessuten er det tilgang til treningsrom og sauna for hotellets gjester.

TRANSPORT

Shuttlebusser
Det settes opp shuttlebusser tur retur Scandic Oslo City – Holmenkollen. Bussturen fra sentrum til Holmenkollen tar det ca 20 minutter.
Tidstabell for shuttlebussene kommer nærmere arrangementet

Offentlig transport
Fra Scandic Oslo City er det to minutters gang til Jernbanetorget hvor du kan ta T-bane linje 1 mot Frognerseteren direkte til Holmenkollen. For tidstabeller og ruteinformasjon, se www.ruter.no.

Parkering i Holmenkollen
Media oppfordres til å benytte seg av shuttlebussene eller offentlig transport for å komme seg til og fra Holmenkollen fordi kapasiteten på parkeringsplasser er svært begrenset under Holmenkollen Skiskytterfest. Informasjon om booking av parkeringsplasser kommer nærmere arrangementet.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere