Ta beina fatt, eller benytt deg av kollektivt for å komme deg på Holmenkollen Skifest.

T-bane

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen.

Ta T-banens linje 1 mot Frognerseteren, og gå av på Holmenkollen stasjon. Derfra er det ca. ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk at det er mange som skal samme vei, så beregn god tid. Gjør et søk i reiseplanleggeren under for å finne T-banens rutetider.

Husk at du må kjøpe billett på forhånd når du reiser med T-banen.

Se hvordan du kjøper billett på ruter.no

Til fots

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Med bil

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifest. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

Når du skal hjem igjen

Følg skilting fra arenaområdet. Under arrangementet vil funksjonærer guide deg. Det kan ta noe tid for alle å komme seg med T-banen ned til sentrum.

Kommer du langveis fra?

VY har togruter fra sentrale og viktige byer inn til hovedstaden, fra Bodø i nord, Trondheim i midt, Åndalsnes i nordvest, Bergen i vest, Stavanger i sørvest, Kristiansand i sør og Halden i sørøst. I tillegg går det tog fra Göteborg i Sverige. Les mer på www.vy.no.

Ankommer du Oslo med fly, finner du egen transport inn til sentrum fra Gardermoen. Sjekk flyplassens hjemmeside for oppdatert informasjon. Fra Oslo S tar det om lag en halv time med t-bane opp til Holmenkollen stasjon.