Våre frivillige er bærebjelken i våre arrangementer, og gjennom vinteren og verdenscupuka er det over 800 personer som bidrar til gjennomføringen av verdens beste skiskytterfest!

Å jobbe som frivillig passer for deg som er:

  • Utadvendt og imøtekommende
  • Hjelpsom og løsningsorientert
  • Tar i et tak når det trengs

Vi trenger deg som vil sørge for at utøvere, publikum og andre frivillige får en god opplevelse under skiskytterfesten. Du vil sitte igjen med unik erfaring, minnerike dager og kjenne at du har vært en viktig del av Holmenkollen Skiskytterfest.

Organisasjonen består av mange ulike seksjoner, med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Vi trenger derfor frivillige med ulik kompetanse og erfaring. Interessen for å være frivillig har vært stor de siste årene. Vi anbefaler deg derfor å være tidlig ute dersom du har et ønske om å bidra til den store skifesten.

Verdenscupfinalen i skiskyting i Holmenkollen 2020 går over 3 dager: fredag 20.mars, lørdag 21.mars og søndag 22.mars. Flere seksjoner har i tillegg til konkurransedagene dager med rigging og andre forberedelser. Vi forventer at alle som jobber som frivillig setter av minst tre dager til jobbing. Dersom du ønsker å jobbe mer er det selvfølgelig bare et pluss.

SØK HER

INFORMASJON

OVERNATTING

Vi kan dessverre ikke tilby overnatting for våre frivillige. Bor du langt unna kan det være et alternativ å ta kontakt med andre i seksjonen din, kanskje de har en ekstra seng i arrangementsuka.

BEKLEDNING

Alle frivillige får tilbud om å kjøpe funksjonærantrekk til sterkt rabatterte priser. Funksjonærantrekket består av fleecegenser, jakke og lue. Mer om dette kan du lese om i frivilligportalen når du er registrert frivillig.

BILLETTER

Alle frivillige får to gratis billetter til arrangementet. Disse deles ut sammen med din akkreditering.

FORPLEINING

Når du er på vakt og bidrar til verdenscupen får du et varmt måltid om dagen og eventuelt overtidsmat hvis du har en lang dag. Det vil også være drikke, frukt, vafler og annen snacks tilgjengelig på vårt serveringsområde for frivillige.

TRANSPORT

Holmenkollen er et komplekst anlegg med veldig lite parkering. Hovedfremkomstmiddelet for alle som skal til Kollen er derfor T-banen. Ruter setter opp ekstra avganger for frivillige som skal tidlig på vakt lørdag og søndag. Vi ber om forståelse for dette.

IKKE OPPTA PLASS PÅ FULLE TRIBUNER

Tribune Nord og Tribune Syd er ståtribuner, og vi selger som regel ut den kapasiteten vi har plass til her. Det er derfor veldig viktig at du som frivillig ikke opptar denne plassen selv om du selvfølgelig skal få lov til å se på konkurransene når du ikke har vakt.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere