Rennkomite

Har DU lyst til å bli med å skape den unike stemningen under verdenscupfinalen i skiskyting 2021?

Som frivillig i rennkomiteen jobber du med den sportslige forberedelser og gjennomføringen av arrangementet.

NB! De som har vært frivillige under World Cup tidligere år skal ha fått en egen link til årets søknadsskjema. Har dere ikke mottatt denne kan dere få den tilsendt. Send en mail til harald@hkskifestival.no 

Finn din gruppe

ANTIDOPING

Seksjonen sikrer at utøvere som blir tatt ut til dopingkontroll, blir fulgt av chaperones og ellers følger IBUs tydelige regler og retningslinjer innenfor dette området. Her jobber du som frivillig med henting av utøvere til dopingkontroll og bistår IBU sitt apparat slik at gjennomføring dopingkontrollen går knirkefritt.

Søk her!

LØYPER

Seksjon løype skal sørge for at skiløypene har så optimal kvalitet som mulig til både trening og renn. Det er arbeid med vakthold, passeringskontroll, temperaturmåling og merking. Vi trenger personer som kan ta i et tak dersom vær og snøforholdene skulle tilsi det.

Søk her!

STADION

Holmenkollen stadion ser sjelden mer elegant ut enn når denne seksjonen har vært i sving. Løyper, strafferunder, skilt, mållinjer og startlinjer settes opp etter centimeterspresisjon. Samtidig skal seksjonen også sikre våpenmerking, våpenkontroll, og frakt av utøverklær mellom start og mål.

Søk her!

RENNKONTOR

Dette er for deg som holder hodet kaldt når det er på det mest hektiske; spørsmål fra støtteapparat skal besvares, start – og resultatlister printes og distribueres, jury og IBU representanter bevertes, lagledermøter forberedes og påmeldinger mm. organiseres. Dette er seksjonen for deg som er serviceinnstilt og tåler å jobbe i et tidvis hektisk arbeidsmiljø.

Gode engelsk og tysk eller russisk kunnskaper er nødvendig

Søk her!

SKYTEBANE

I skiskyting er det på skytebanen det ofte avgjøres. Førsteprioritet er å ivareta sikkerheten. Videre er fokus å sikre at skytebanen er måkt/saltet/planert etter alle kunstens regler. Matter skal legges ut, t-staker settes opp, våpenbukker må ses over, skyteresultat noteres, pappskiver byttes, vindvimpler henges opp/ned, og innskyting organiseres.

Søk her!

TIDTAKING

Nøyaktighet er stikkordet her. Denne seksjonen setter på transpondere, sikrer manuell tidtaking, elektronisk tidtaking, mellomtidtaking og gir resultatsservice til media.

Søk her!

  Interessert, men usikker på hvor du passer inn?

  Dersom du er interessert i å være frivillig hos oss, men er usikker på i hvilken seksjon du passer best inn, kan du legge igjen din epost her og vi tar kontakt med deg!

  Nyttig informasjon

  Overnatting

  Vi kan dessverre ikke tilby overnatting for våre frivillige. Bor du langt unna kan det være et alternativ å ta kontakt med andre i seksjonen din, kanskje de har en ekstra seng i arrangementsuka.

  Bekledning

  Alle frivillige får tilbud om å kjøpe funksjonærantrekk til sterkt rabatterte priser. Funksjonærantrekket består av jakke og lue og er fra merket TwentyFour. Mer om dette kan du lese om i frivilligportalen når du er registrert frivillig.

  Billetter

  Alle frivillige får to gratis billetter til arrangementet. Disse deles ut sammen med din akkreditering.

  Forpleining

  Når du er på vakt og bidrar til verdenscupen får du et varmt måltid om dagen og eventuelt overtidsmat hvis du har en lang dag. Det vil også være drikke, frukt, vafler og annen snacks tilgjengelig på vårt serveringsområde for frivillige.

  Transport

  Holmenkollen er et komplekst anlegg med veldig lite parkering. Hovedfremkomstmiddelet for alle som skal til Kollen er derfor T-banen. Ruter setter opp ekstra avganger for frivillige som skal tidlig på vakt lørdag og søndag. Vi ber om forståelse for dette.

  Fant du ikke informasjonen du var ute etter?

  Se våre ofte stilte spørsmål

  Flere frivilligkomiteer