Event

Har DU lyst til å bli med å skape den unike stemningen under verdenscupfinalen i skiskyting 2022?

Under kategorien Event finner du alt av service/støttefunksjoner til arrangementet, utover det sportslige.

Finn din gruppe

AKKREDITERING

Samtlige, utenom om publikum, har behov for akkreditering for å kunne bevege seg inne i arenaen. Denne gjengen sikrer at alle får rett akkreditering i forhold til ansvar og arbeidsoppgaver som skal utføres. En god serviceinnstilling er viktig. Må kunne bidra noe i forkant av arrangementsuken.

Søk her!

AKKREDITERINGSKONTROLL

Arenaen er inndelt i mange ulike soner, med ulik tilgang for folk, og det er kritisk for sikkerheten og flyten i arrangementet at disse opprettholdes og følges. Våre frivillige i denne seksjonen sørger for at riktig akkrediterte kommer inn på riktig område. Funksjonærer her må kunne være autoritære, men på en smidig og hyggelig måte.

Søk her!

BILLETTSALG

De fleste billettene er solgt i forkant av arrangementet, men noen kommer også på selve dagen. Denne seksjonen er ansvarlig for salg av billetter ved hovedinngangen til arenaen.

Søk her!

CONTENT & SOCIAL MEDIA (FULL)

Både i forkant, underveis og etter arrangementet ønsker vi å være godt synlige i sosiale media, nettside og i mediebildet. Her er vi på jakt etter skrivedyktige og kreative mennesker som kjenner til dynamikken i sosiale medier, som evner å sette seg inn i målgruppene og utvikle gode budskap som virkelig treffer. Her er det muligheter for å bidra året rundt, om du ønsker!

Søk her!

EVENT SUPPORT

Denne gjengen er ansvarlig for koordinering og utkjøring av mat- og drikke-leveranser til forpleining og kiosker. Funksjonærer i denne seksjonen bør ha førerkort for personbil.

Søk her!

FAMILIECAMP & AKTIVITETER

Holmenkollen Skifestival skal også være gøy for de minste, og vi tilbyr et trygt og etterspurt område for barnefamilier med ulike aktiviteter. Dette er seksjonen for deg som er flink med barn, kreativ, utadvendt og ønsker en leken opplevelse som funksjonær i Kollen.

Søk her!

FOTO

Idrettsstjerner og glade mennesker er samlet i en nasjonalarena pyntet til folkefest. Funksjonærer i denne seksjonen foreviger alle de fantastiske øyeblikkene under World Cup i Holmenkollen. Krever en del erfaring og god kompetanse innen fagfeltet, og du må stille med eget kamera og egen PC for redigering. 

Søk her!

FRIVILLIGFORPLEINING

Lyst til å gjøre en viktig innsats for de som jobber beinhardt i kulissene for arrangementet? Dette er nok den mest takknemlige målgruppen å jobbe opp mot. Oppgavene går ut på å servere ferske vafler, en varm kopp kaffe, noe godt å bite i, og ellers holde det ryddig og bidra til en god atmosfære i frivilligcafèen. Du må regne med noe fysisk arbeid da det blir en del flytting av bord, mottak av mat osv.

Søk her!

IBU FAMILY CLUB

IBU Family Club sørger for at team-medlemmer får mat og drikke i anlegget. Vi søker deg som er serviceinnstilt, som liker å lage mat og kaffe, og som ikke har noe problem med å vise diskresjon ovenfor utøvere og støtteapparat.

Søk her!

LAVVO HOSPITALITY

Vi har mange lavvoer i anlegget, og har gjestegrupper av ulik størrelse. Denne seksjonen koordinerer de ulike behovene disse gjestegruppene har, og er vertskap under arrangementet.

Søk her!

MEDIA OPERATIONS

Her gjelder det å være løsningsorientert og strekke seg langt for å sikre at de som skal videreformidle arrangementet via mediekanalene får så gode og effektive arbeidsforhold som mulig. Man skal koordinere pressekonferansene, holde kontroll på Mixed Zone og fototribune, pressesenteret skal rigges, og mat og drikke skal være tilgjengelig.

Søk her!

MILJØSEKSJONEN

Nasjonalanlegget skal vise seg fra sin aller beste side, og Miljøseksjonen sørger for at anlegget ser rent og pent ut. Det går i stor grad ut på «waste management», samt passe på et godt miljø på tribunene og i arenaen, deriblant sørge for at vår «no smoking» policy blir overholdt.

Søk her!

PUBLIKUMSSERVICE

Det er her grunnlaget for en god publikumsopplevelse ligger. Denne gjengen er positive, imøtekommende, har gode kunnskaper om dagens program og detaljkunnskap om nødutganger/toaletter/røde kors/kiosk/tribuneoversikt mm. Fulle tribuner, jubelbrus og vaiende flagg er målet, men da er det også viktig med god publikumsflyt i arenaen.

Søk her!

REKLAMERIGG

Denne seksjonen sørger for at alle de ulike sponsorene og samarbeidspartnerne får riktig eksponering rundt om i arenaen. Det er mye som skal opp og ned, så du bør være glad i å ta i et tak. Resultatet blir en vakker arena. Erfaring med snøscooterkjøring er en fordel.

Søk her!

RESSURSGRUPPA

Dette er en gruppe som hjelper oss i forkant av arrangementet. Det er ekstremt mye som skal være klart, og denne seksjonen hjelper oss med å laminere plakater, pakke billetter og andre kontoroppgaver, primært på dagtid noen uker før det braker løs.

Søk her!

RIGG & ARENALOGISTIKK

Denne seksjonen bistår med ulike ting som er nødt til å være på plass for et vellykket arrangement. Den største jobben skjer altså i forkant av arrangementet, men oppgaver kan naturligvis dukke opp underveis. Ingen oppgave er for stor eller for liten, og du får en variabel arbeidsdag. For å passe inn her må du ha godt humør, være forberedt på intervall-jobbing og ha god arbeidslyst. Det er et krav at du har førerkort, og et pluss om du også har erfaring med snøscooter-kjøring. Det er også ønskelig at du kan delta en dag eller to etter konkurransehelgen i forbindelse med nedrigg.

Søk her!

SAMBAND (FULL)

Dette er seksjonen for deg som er glad i orden og har god teknisk kunnskap om samband/radio. Hovedoppgaven er å koordinere ut- og innleveringer av samband, samt yte teknisk bistand.

Søk her!

SANITET

Saniteten er på plass i anlegget for å gi medisinsk assistanse til akkrediterte og publikum, dersom det skulle være nødvendig. En svært viktig rolle for deg med riktig kompetanse innen fagområdet.

Søk her!

SEREMONI

Rammen for konkurransen settes med en skikkelig åpningsseremoni, og godt koordinerte blomster- og premieseremonier. Man samarbeider tett med arenaproduksjon og Garden, samt alle som skal bidra med åpningsseremoni og utdeling, og sørger for at alt skjer til rett tid.

Søk her!

SERVICEDESK-HMS

Denne seksjonen står for daglig HMS-gjennomgang av arenaen, gjennomfører risikovurderinger og jobber konstant med forebyggende tiltak for å unngå uønskede hendelser. Bistår ofte andre seksjoner i utfordringer de ikke kan løse på egenhånd. Du er en person som har god oversikt over arenaen og er løsningsorientert. Du må regne med noe arbeid på dagtid i forkant av arrangementet, og noe fysisk arbeid.

Søk her!

TEAM SERVICES

Denne seksjonen er et serviceledd på hotellene overfor teamene og andre akkrediterte. Vi setter opp en infodesk på hotellene, og denne er bemannet fra morgen til kveld. Som frivillig for denne seksjonen er du først og fremst serviceinnstilt og er klar til å besvare store og små spørsmål – enten det gjelder værmeldinger, avreiseinformasjon, sosiale “happenings”, matbestillinger, oppbevaring av gjenstander og mye annet.

Søk her!

TRAFIKK & PARKERING

De med arrangementsblikk vet hvor kritisk trafikk- og parkeringshåndtering er for logistikken. Èn feilparkert bil er nok til å skape kluss i systemet. Denne gjengen sikrer at kun akkrediterte biler står der de skal, at nødvendige gjerder er satt opp, og har tett dialog opp mot trafikkpolitiet – og bidrar til at publikum har en trygg og god opplevelse på vei inn/ut av arenaen.

Søk her!

TRANSPORT

Transporten er ansvarlig for forflytning av, og service, overfor utøvere, ledere og støtteapparat, representanter fra internasjonale forbund og andre akkrediterte gjester. Du må være serviceinnstilt, være godt kjent i Oslo og opptre profesjonelt. I tillegg krever vi at du har hatt førerkort klasse B i minimum 3 år og at du er en trygg og rolig sjåfør.

Søk her!

VIP (FULL)

Dette er seksjonen for deg som er utadvendt og sosial, serviceinnstilt, og som har kontroll på bordplasseringer, bestillinger og planlagte aktiviteter. VIP-seksjonen sørger for at inviterte gjester, sponsorer og andre med VIP-billetter blir godt ivaretatt. Språkkunnskaper er et pluss!

Søk her!

  Interessert, men usikker på hvor du passer inn?

  Dersom du er interessert i å være frivillig hos oss, men er usikker på i hvilken seksjon du passer best inn, kan du legge igjen din epost her og vi tar kontakt med deg!

  Nyttig informasjon

  Overnatting

  Vi kan dessverre ikke tilby overnatting for våre frivillige. Bor du langt unna kan det være et alternativ å ta kontakt med andre i seksjonen din, kanskje de har en ekstra seng i arrangementsuka.

  Bekledning

  Alle frivillige får tilbud om å kjøpe funksjonærantrekk til sterkt rabatterte priser. Funksjonærantrekket består av jakke og lue og er fra merket TwentyFour. Mer om dette kan du lese om i frivilligportalen når du er registrert frivillig.

  Billetter

  Alle frivillige får to gratis billetter til arrangementet. Disse deles ut sammen med din akkreditering.

  Forpleining

  Når du er på vakt og bidrar til verdenscupen får du et varmt måltid om dagen og eventuelt overtidsmat hvis du har en lang dag. Det vil også være drikke, frukt, vafler og annen snacks tilgjengelig på vårt serveringsområde for frivillige.

  Transport

  Holmenkollen er et komplekst anlegg med veldig lite parkering. Hovedfremkomstmiddelet for alle som skal til Kollen er derfor T-banen. Ruter setter opp ekstra avganger for frivillige som skal tidlig på vakt lørdag og søndag. Vi ber om forståelse for dette.

  Fant du ikke informasjonen du var ute etter?

  Se våre ofte stilte spørsmål

  Flere frivilligkomiteer