Forrykende start på billettsalget

Forrige fredag startet billettsalget til Skiskytterhelgen i Kollen. Etter kun fire dager er nesten 2000 billetter solgt – dette lover svært godt for verdenscupavslutningen i Holmenkollen i mars.

Verdenscupen skal avsluttes i Kollen i mars. Her skal verdens beste skiskyttere konkurrere om sammenlagtseieren. Norske utøvere som Johannes Thingnes Bø, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Marte Olsbu Røiseland og Tarjei Bø blir å finne på startstreken for å konkurrere om den gjeve verdenscuptittelen. Det konkurreres i sprint, jaktstart og fellesstart. Med en svært lovende start på billettsalget ligger alt til rette for at Skiskytterhelgen kommer til å slå tidligere publikumsrekorder.

Det norske laget vant i Holmenkollen tidligere i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

God start
Skiskytterhelgen i Holmenkollen 21.-24.mars 2019 har solgt nesten 2000 billetter i løpet av de fire første dagene. Dette er svært lovende tall for verdenscuphelgen. Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival, er fornøyd med den sterke starten.

– Dette er gode tall som lover godt for en fantastisk helg i Kollen, forteller Sæterøy.

Skiskytterhelgen i Kollen i år satte rekord med 26 500 publikummere. Da var målet 25 000 publikummere. Målet for neste års Skiskytterhelg er 30 000 solgte billetter. Kristin Vestgren Sæterøy er optimistisk til tallet og tror at det er oppnåelig.

– Vi har sett en økende interesse for skiskytterhelgen, og tror at vi kan forvente oss litt flere publikummere i mars, sier Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival.

Skiskytterhelgen samler et eldre og mer internasjonalt publikum, viser arrangørens egne tall. Omtrent 40 prosent er fra Oslo og Akershus, mens resten er enten internasjonale besøkende eller fra andre deler av landet.

Program
Det er lagt opp til en fin sportslig helg i Holmenkollen. Skiskytterhelgen starter med sprint for kvinner på torsdagen, sprint for menn fredag, jaktstart for både menn og kvinner lørdag, og det hele avsluttes med fellesstart for både kvinner og menn på søndagen.

I tillegg til et bredt sportsligprogram er det lagt fokus på er variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. Det vil bli arrangert afterski i publikumsteltets første etasje torsdag til lørdag.

For billetter til Skiskytterhelgen kan man gå på ticketmaster.no. For løpende informasjon om Skiskytterhelgen gå inn på linken nedenfor og følg med på arrangementet.

https://www.facebook.com/events/181706409326874/