4-dagers pass

Gjør deg klar for en skifestivaluke av de sjeldne!

For deg som elsker skiskyting – Kjøp billett til alle fire konkurransedager: Torsdag 21. mars, fredag 22. mars, lørdag 23. mars og søndag 24. mars. Også her kan du velge mellom billett på tribune nord, Kapellskogen eller VM-Haugen.

Alle billettpriser er oppgitt inkl. mva. Billettavgift kommer i tillegg.

 

4-dagers pass TRIBUNE NORD

Voksne: NOK 1310,-/Barn 4-12 år: NOK 380,-/Barn 0-3 år: Gratis

Kom tett på dramaet! Billetten gir deg svært god sikt mot skytebanen og du vil kunne følge kampen helt til målgang. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm.

4-dagers pass Kapellskogen

Voksne: NOK 620,-/Barn 4-12 år: NOK 200,-/Barn 0-3 år: Gratis

Denne billetten gir deg adgang til å se skiskyting fra Kapellskogen alle fire dager i verdenscup-uka 2019.

4-dagers pass VM-Haugen

Voksne: NOK 690,-/Barn 4-12 år: NOK 200,-/Barn 0-3 år: Gratis

Denne billetten gir deg adgang til å se skiskyting fra VM-haugen (tidligere Gratishaugen). Herfra kan du i tillegg følge skytingen og konkurransen for øvrig på storskjerm.

Praktisk  informasjon:

Alle billettene gir adgang til vår spennende festivalgate med publikumstelt, matservering, morsomme og spennende aktiviteter for barn, ulike boder med salg og/eller aktiviteter fra våre samarbeidspartnere. Alle billetter gir dessuten tilgang til publikumstelt med matservering og sitteplasser.

Afterski

Mer info kommer.

Innganger

Det er to innganger for publikum. Hovedinngangen benyttes hvis du kommer til fots eller med t-bane fra Holmenkollen stasjon og sentrum. Den nordlige inngangen benyttes dersom du kommer fra Frognerseteren eller Midtstuen. Følg skilting uansett hvilken vei du kommer.

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen. Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her . Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid!

Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder. Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider.

Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m). For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skiskytterfest. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skiskytterfest!

Åpningstider

Arenaen åpner klokken 14:30 torsdag og fredag, 12:00 lørdag og 11:00 søndag.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere