Festivalpass

Gjør deg klar for en skifestivaluke av de sjeldne!

Holmenkollen er destinasjonen for de store idrettsøyeblikkene og i mars vil de komme som perler på en snor. Kjøp festivalpass til en svært gunstig pris og få med deg verdenscup i nordiske grener lørdag og søndag 10. og 11. mars pluss verdenscup for skiskyting torsdag 15. lørdag 17. og søndag 18.mars.

Alle billettpriser er oppgitt inkl. mva. Billettavgift kommer i tillegg.

 

TRIBUNE NORD + HOPP TRIBUNE B-H

Voksne: NOK 1324,-/Barn 4-12 år: NOK 407,-/Barn 0-3 år: Gratis

Sikre deg orkesterplass til begge verdenscuphelger og få med deg både langrenn, kombinert, hopp og skiskyting! Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm.

ARENA + HOPP TRIBUNE B-H

Voksne: NOK 662,-/Barn 4-12 år: NOK 204,-/Barn 0-3 år: Gratis

Sikre deg billett til begge verdenscuphelger. Arenabilletten gir adgang til å se øvelsene fra arena/vrimleområdene: Kapellskogen og VM-haugen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm fra flere punkter i arenaen.

Praktisk  informasjon:

Alle billettene gir adgang til vår spennende festivalgate med publikumstelt, matservering, morsomme og spennende aktiviteter for barn, ulike boder med salg og/eller aktiviteter fra våre samarbeidspartnere. Alle billetter gir dessuten tilgang til publikumstelt med matservering og sitteplasser.

Afterski

Mer info kommer.

Innganger

Det er to innganger for publikum. Hovedinngangen benyttes hvis du kommer til fots eller med t-bane fra Holmenkollen stasjon og sentrum. Den nordlige inngangen benyttes dersom du kommer fra Frognerseteren eller Midtstuen. Følg skilting uansett hvilken vei du kommer.

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen. Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her . Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid!

Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder. Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider.

Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m). For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skiskytterfest. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skiskytterfest!

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere