Mat og drikke er essensielt for en spennende publikumsopplevelse. I vinter har vi mange nyheter til deg som velger å tilbringe dagen på Holmenkollen Skiskytterfest.

NB! Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen. Det blir gjennomført sekkekontroll ved innslipp. Medbrakt mat og alkoholfri drikke er selvsagt lov å ta med seg – men vi vil også oppfordre til å teste mulighetene som finnes i festivalområdet! Vi kan friste med mye spennende nyheter på matfronten i år. 

Mat og drikke finner du i publikumsteltet og rundt om i arenaen.Betaling gjør du med kort eller kontanter. Publikumsteltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Inne i publikumsteltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

MAT OG DRIKKE

Holmenkollen Skiskytterfest gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. Her er noen av de som tilbyr spennende mat og drikke til publikum 21. – 24. mars:

Baker Hansen

Diverse utvalg drikke av nydelige bakervarer – inkludert den populære Jubileumsbollen!

Good Mood Streetfood

Jacked Potato (bakt potet) servert med kryddersmør, bacon og revet ost (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Texas Style toppet med chili – ikke for sarte sjeler! (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Vegetarian Style med masse deilig mais og smør (85,-)

Gilde

Pølse (90g) (30,-)
Kollenwiener (65g) (30,-)
Drikke (20,- 35,-)

Pimp opp pølsa

Pimp opp pølsa pølse (20,-)
Drikke (20,- 35,-)

Bama

Frukt og grønt
Påsmurte baguetter og wraps
Smoothie / Juice
Drikke

The Grill Pit

 

 

 

AFTERSKI SKISKYTTERFEST

Vi arrangerer afterski torsdag, fredag og lørdag i publikumsteltets første etasje. Det er gratis alle dager, men du må ha kjøpt en ordinær billett til tribunen, Kapellskogen eller VM-Haugen. Teltet kan bli fullt, så det er førstemann til mølla som gjelder.

Afterski starter.. (info kommer)

Det er ikke tillatt med medbrakt alkohol inne i arenaområdet, og det blir sekkekontroll ved innslipp til arenaen.

Bølgen & Moi står for menyen i publikumsteltet. Inne i publikumsteltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

osloskishow-6419a

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere