Mat og drikke er essensielt for en spennende publikumsopplevelse. I vinter har vi mange nyheter til deg som velger å tilbringe dagen på Holmenkollen Skiskytterfest.

NB! Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen. Det blir gjennomført sekkekontroll ved innslipp. Medbrakt mat og alkoholfri drikke er selvsagt lov å ta med seg – men vi vil også oppfordre til å teste mulighetene som finnes i festivalområdet! Vi kan friste med mye spennende nyheter på matfronten i år. 

Mat og drikke finner du i publikumsteltet og rundt om i arenaen.Betaling gjør du med kort eller kontanter. Publikumsteltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Inne i publikumsteltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

MAT OG DRIKKE

Holmenkollen Skiskytterfest gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. Her er noen av de som tilbyr spennende mat og drikke til publikum 15. – 18. mars:

Baker Hansen

Diverse utvalg drikke av nydelige bakervarer – inkludert den populære Jubileumsbollen!

Good Mood Streetfood

Jacked Potato (bakt potet) servert med kryddersmør, bacon og revet ost (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Texas Style toppet med chili – ikke for sarte sjeler! (95,-)
Jacked Potato (bakt potet) Vegetarian Style med masse deilig mais og smør (85,-)

Gilde

Pølse (90g) (30,-)
Kollenwiener (65g) (30,-)
Drikke (20,- 35,-)

Pimp opp pølsa

Pimp opp pølsa pølse (20,-)
Drikke (20,- 35,-)

Bama

Frukt og grønt
Påsmurte baguetter og wraps
Smoothie / Juice
Drikke

The Grill Pit

 

 

 

AFTERSKI SKISKYTTERFEST

Vi arrangerer afterski torsdag 15. og lørdag 17. mars i publikumsteltets første etasje. Torsdag 15 mars er det gratis å komme inn på afterski, men for å få inngang må du på forhånd ha en ordinær arena- eller tribunebillett. Lørdag 17. mars koster det 50 kroner for inngang til afterski, som betales i døra. For å kunne kjøpe inngang til afterski må du på forhånd ha en ordinær arena- eller tribunebillett til Holmenkollen Skiskytterfest 2018.  I år krever vi ikke forhåndskjøpte afterski-billetter, men det er førstemann til mølla som gjelder.

Afterski starter klokken 16.00 torsdag 15. mars, og klokken 15.30 lørdag 17. mars. Teltet stenger klokken 23.00.

Det er ikke tillatt med medbrakt alkohol inne i arenaområdet, og det blir sekkekontroll ved innslipp til arenaen.

Bølgen & Moi står for menyen i publikumsteltet. Inne i publikumsteltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

Chili con carne
Ostesmørbrød
Mineralvann

osloskishow-6419a

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere