Vi er opptatt av å gi våre gjester et best mulig tilbud under Holmenkollen Skiskytterfest. Vi har mye god mat og drikke, eget publikumstelt og god underholdning for store og små i løpet av helgen.

PUBLIKUMSTELTET

Rett overfor hovedinngangen finner du publikumsteltet. Det er her vi har våre største matutsalg og også her det blir afterski torsdag, fredag og lørdag. I andre etasje finner du vår VIP-seksjon. For inngang her trenger du egen VIP-billett. Alle med billett (Tribune, VM-Haugen og Kapellskogen) kommer inn i publikumsteltet.

ARENAEN ÅPNER

Torsdag 21.mars klokken 14:00
Fredag 22. mars klokken 14:00
Lørdag 23. mars klokken 12:00
Søndag 24. mars klokken 11:00

NB: Det blir sekkekontroll ved innslipp.

DOMEN

I «Domen» vil Strømmes, Superski, Odlo og Holmenkollen Skifestival ha gode tilbud på sportsutstyr, tøy og andre produkter. Domen finner du i festivalgata. Husk å ta turen innom i løpet av ditt besøk i Holmenkollen!

MAT OG DRIKKE

Mat er viktig for hyggen og skiskytterfesten. Vi gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen og tilbyr økologisk, kortreist mat, gjennom vår samarbeidspartner, Bølgen & Moi. Baker Hansen tilby ferske bakevarer flere steder i arenaen.

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen.

Mat og drikke finner du som nevnt i publikumsteltet og rundt om i arenaen. Teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med kort eller kontanter.

AFTERSKI SKISKYTTERFEST

Vi arrangerer afterski torsdag, fredag og lørdag i publikumsteltets første etasje. Begge dager er det gratis å komme inn på afterski, men for å få inngang må du på forhånd ha en ordinær billett til tribunen, Kapellskogen eller VM-Haugen. Teltet kan bli fullt så det er førstemann til mølla som gjelder.

Info om afterski start og slutt kommer.

Det er ikke tillatt med medbrakt alkohol inne i arenaområdet, og det blir sekkekontroll ved innslipp til arenaen.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere