Vi er opptatt av å gi våre gjester et best mulig tilbud under Holmenkollen Skiskytterfest. Vi har mye god mat og drikke, eget publikumstelt og god underholdning for store og små i løpet av helgen.

PUBLIKUMSTELTET

Rett overfor hovedinngangen finner du publikumsteltet. Det er her vi har våre største matutsalg og også her det blir afterski fredag og lørdag. I deler av første etasje og hele andre etasje finner du vårt VIP-telt. For inngang her trenger du egen VIP-billett. Alle med billett (arena eller tribune) kommer inn i publikumsteltet.

ARENAEN ÅPNER

Torsdag 15.mars kl. 10:00 – 23:00
Lørdag 17. mars kl. 09:30 – 23:00
Søndag 18. mars kl. 09:30 – 17:00

NB: Det blir sekkekontroll ved innslipp.

MAT OG DRIKKE

Mat er viktig for hyggen og skiskytterfesten. Vi gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen og tilbyr økologisk, kortreist mat, gjennom vår samarbeidspartner, Bølgen & Moi. Baker Hansen tilby ferske bakevarer flere steder i arenaen.

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen.

Mat og drikke finner du i publikumsteltet og rundt om i arenaen. Teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med kort eller kontanter.

AFTERSKI SKISKYTTERFEST

Vi arrangerer afterski torsdag 15. og lørdag 17. mars i publikumsteltets første etasje. Begge dager er det gratis å komme inn på afterski, men for å få inngang må du på forhånd ha en ordinær arena- eller tribunebillett. Teltet kan bli fullt så det er førstemann til mølla som gjelder.

Afterski starter klokken 16.00 torsdag 15. mars, og klokken 15.30 lørdag 17. mars. Teltet stenger klokken 23.00.

Det er ikke tillatt med medbrakt alkohol inne i arenaområdet, og det blir sekkekontroll ved innslipp til arenaen.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere