Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den gode stemningen før konkurransene starter. Det er ikke nummererte plasser for arena eller tribunebilletter, så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

Åpningstider arena:

Torsdag 17. mars: kl 13:30
Fredag 18. mars: kl 13:30
Lørdag 19. mars: kl 10:00
Søndag 20. mars: kl 10:00

PUBLIKUMSOMRÅDER

Her finner du en oversikt over hvor de ulike billettområdene er lokalisert i arenaen, og hva du finner i nærheten av din plass. Det er storskjerm og arenalyd i alle billettområder, og utsalg av mat og drikke.

HOVEDTRIBUNE (TRIBUNE NORD)

Kom tett på dramaet. Tribune Nord har kapasitet til 4500 mennesker og gir deg svært god sikt mot skytebanen. Du vil også kunne følge kampen helt til målgang fra denne tribunen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm og du kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere.

ARENA: VM-HAUGEN

Står du på VM-Haugen får du god utsikt mot stadion og skyteskivene, og ser både utgangen og inngangen til stadion veldig godt. En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm.

FOR DEG MED BARN I ARENAEN:

World Cup skiskyting skal være en like morsom opplevelse for barna som for de voksne. Derfor har vi et eget familieområde på VM-Haugen som er tilrettelagt for lek og moro for de små – mens de voksne kan følge med på dramatikken som utspiller seg i arenaen.

VIP

Vi har også et eget VIP-telt nede ved hoppskåla, og VIP-gjestene får et eget område på tribune nord. Les mer om VIP-opplevelsen her.