Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den gode stemningen før konkurransene starter. Det er ikke nummererte plasser for arena eller tribunebilletter, så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

Ved hovedinngangen finner du vår festivalgate med et yrende folkeliv, publikumstelt, muligheter for å sikre deg offisielle Kollen-produkter, god mat og godt drikke. Området vil bli tydelig skiltet.

ARENAKART MED TRIBUNEOMRÅDER 

Her finner du en oversikt over hvor de ulike billettområdene er lokalisert i arenaen, og hva du finner i nærheten av din plass. Det er storskjerm og arenalyd i alle billettområder, og på flere steder kiosker med mat og drikke.

Tribune NORD

Kom tett på dramaet. Tribune Nord har kapasitet til 5000 mennesker og gir deg svært god sikt mot skytebanen. Du vil også kunne følge kampen helt til målgang fra denne tribunen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm og du kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere.

Tribune SYD

På motsatt side av den nordlige tribunen finner du tribune syd, med kapasitet til 1200 personer. Tribune Syd gir deg nærhet til utøverne i aksjon. Deler av denne tribunen holdes av til våre VIP-gjester, og den er derfor ikke tilgjengelig når du bestiller billett. Tribunen har flott utsikt til startområdet, skyteskivene og resten av arenaen. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm.

ARENA: VM-HAUGEN

Står du på VM-haugen får du god utsikt mot stadion og skyteskivene, og ser både utgangen og inngangen til stadion veldig godt. En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm.

ARENA: KAPELLSKOGEN

På Kapellskogen er på lik linje som VM-Haugen en perfekt kombinasjon av skogsomgivelser og god arenafølelse. Utøverne kan i tillegg følges på storskjerm fra flere punkter i arenaen, men her er den litt lenger unna, derfor koster det også litt mindre å stå her. Her finner du også et eget område for barneaktiviteter.

VIP-telt

Opplev skiskytterfesten på førsteklasse. Les mer om VIP-tilbudet her!

Publikumstelt

I publikumsteltet byr vi på servering og underholdning. Alt for å sette stemningen i verdenscupavslutningen!

Festivalgate

I festivalgate syd vil det være yrende folkeliv, publikumstelt, muligheter for å sikre deg offisielle Kollen-produkter, god mat og god drikke. I festivalgate nord blir det også salg av mat og drikke.

Domen

I “Domen” vil Strømmes, Superski, Odlo og Holmenkollen Skifestival ha gode tilbud på sportsutstyr, tøy og andre produkter. Domen finner du i festivalgata. Husk å ta turen innom i løpet av ditt besøk i Holmenkollen!

FOR DEG MED BARN I ARENAEN:

Skiskytterfest skal være en like morsom opplevelse for barna som for de voksne. Derfor har vi familiecamp i Kapellskogen som er tilrettelagt for lek og moro for de små – mens de voksne kan følge med på dramatikken som utspiller seg i arenaen. I Kapellskogen skjer det mye; vi setter opp lavvo, tenner fyr i bålpannene, du kan prøve laserskyting, gå natursti eller få ansiktsmaling  – for å nevne noe. Vi legger opp til topp Kollen-stemning så alle skal trives – uansett alder.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere