Billettoversikt

Ta med deg venner og familie og bli en del av det jublende folkehavet i Holmenkollen! I mars 2020 kommer skiskytter-sirkuset igjen til Kollen.

Sikre deg billetter til BMW IBU World Cup Skiskyting i Holmenkollen i 2020 allerede nå! Vi har et begrenset antall billetter på tribune nord ute for salg – til rabatterte priser! Velg mellom voksen- eller barnebilletter til lørdag 21. mars eller søndag 22. mars 2020.

Ved eventuell avlysning:

Dersom vær- og føreforhold er slik at arrangør finner det for risikabelt å gjennomføre arrangementet, vil arrangementet bli avlyst. Det er ingen refusjon av billetter ved avlysning grunnet vær- og føreforhold. Det er ingen prisavslag ved avbrutt arrangement etter at det har startet grunnet vær- og føreforhold.

I særskilte tilfeller der noe uforutsett skulle inntreffe med Kongehuset, Regjeringen eller dersom det oppstår andre hendelser som er av en slik art at det involverer Norges sikkerhet, vil ikke billetter refunderes ved en eventuell avlysning. Det er arrangementets jury som sammen med sikkerhetsansvarlig, tar beslutningen om hvorvidt arrangementet kan gjennomføres. 

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere