Billettoversikt

Ta med deg venner og familie og bli en del av det jublende folkehavet i Holmenkollen! I mars 2019 kommer skiskytter-sirkuset igjen til Kollen.

Billettsalget starter torsdag 27. september 2018!

Billetter til skiskytterfesten kjøpes via ticketmaster.no – men bruk gjerne vår guide først for å finne billettene som passer deg og dine.

Ved eventuell avlysning:

Dersom vær- og føreforhold er slik at arrangør finner det for risikabelt å gjennomføre arrangementet, vil arrangementet bli avlyst. Det er ingen refusjon av billetter ved avlysning grunnet vær- og føreforhold. Det er ingen prisavslag ved avbrutt arrangement etter at det har startet grunnet vær- og føreforhold.

I særskilte tilfeller der noe uforutsett skulle inntreffe med Kongehuset, Regjeringen eller dersom det oppstår andre hendelser som er av en slik art at det involverer Norges sikkerhet, vil ikke billetter refunderes ved en eventuell avlysning. Det er arrangementets jury som sammen med sikkerhetsansvarlig, tar beslutningen om hvorvidt arrangementet kan gjennomføres. 

Torsdag

På sprint er farten i sporet mer avgjørende enn skytingen - men alt må likevel klaffe! Hvem har du mest tro på idag?

Lørdag

Stafett er stafett! Denne lørdagen håper vi på en VM-reprise av en damestafett, mens herrene skal ut på jaktstart og jage topplasseringer.

Søndag

Skiskytterfesten avsluttes med rosinen i pølsa; damene går jaktstart, før det er duket for prestisjefylt herrestafett!

Weekendpass

Bli med på skiskytterfest i Holmenkollen alle dager - torsdag er også inkludert!

Festivalpass

Få med deg Nordiske grener 10.-11. mars OG Skiskyting 15.-18.mars.

VIP

Ønsker du det lille ekstra i Kollen? Vi har et attraktivt VIP-tilbud å friste med.

i

Hva bør jeg velge?

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Samarbeidspartnere