Et forrykende skiskyttershow

Enda en fantastisk dag i Holmenkollen er snart over og vi sier takk for nå, for denne gang.

Tekst og foto: Kine Konstanse Larsen

Solen varmer godt i dag også, og det er en herlig dag oppe i Holmenkollen. På tribunene er det god stemning og folk fra forskjellige nasjoner heier frem sine favoritter.

Det manglet heller ikke på spektakulære prestasjoner fra idrettsutøverne. I jaktstart kvinner gikk Darya Domratsjeva av med seieren, etterfulgt av Anastasiya Kuzmina på andreplass og Susan Dunklee tok tredjeplassen.

Norge tok seieren i stafett menn, Østerrike tok andreplassen og Russland kom på tredjeplass.

 

Daglig leder, Kristin Vestgren Sæterøy, i Holmenkollen Skifestival er strålende fornøyd med helgen og skryter av de frivillige som har vært med i år.

– Vi er stolte over det vi har fått til sammen med våre fantastiske frivillige! Tilbakemeldingene er svært gode både fra utøverne, publikum og IBU. Også været har vært helt upåklagelig, så her er det en gjeng som virkelig har levert og stått på! Jeg vil benytte anledningen til å takke alle for en super innsats og mye hardt arbeid, sier Sæterøy.

Det er også satt rekord i billettsalg denne helgen med hele 26.500 solgte billetter, hvor det i fjor lå på 24.000.

Om du allerede merker savnet etter å være i Holmenkollen og den fantastiske folkestemningen, så kan vi friste med rulleski-show den 14. juni. Vi gleder oss til å se deg igjen!