En solrik dag i Kapellskogen

En dag med strålende vær, god folkestemning og aktiviteter for store og små går mot slutten.

Tekst og foto: Kine Konstanse Larsen

Oppe i Kapellskogen suser barn med store smil ned på akebrett og ski sammen med de frivillige. Foreldrene tar seg et pust i bakken og nyter varmen fra sola. I tillegg til å kunne kose seg i bakken kan barn også få prøve seg på skiskyting. En som venter spent i kø er Eva Elvsveen, som har tatt turen til Kapellskogen sammen med tante Heidi Eskerud og bestemor Hanne Eskerud. Både Heidi og Hanne har tatt turen til Holmenkollen tidligere og skryter godt av opplegget som er for barna i Kapellskogen.

– Det er morsomt å være her og vi har allerede fått i oss et pinnebrød hver, Eva har fått ansiktsmaling og nå skal hun få prøve seg på skiskyting, smiler Hanne stolt.

Lille Eva Elvsveen, med tante Heidi Eskerud og bestemor Hanne Eskerud, holdt godt rundt bamseversjonen av maskoten Braute.

 

Marianne Dahl Karlsen, Gudrun Stokke og Celine Runde Skuterud er tre frivillige som har ansvaret for aktivitetene for barna. Marianne har vært frivillig siden det var VM i 2016 og synes jobben er givende.

– Jeg synes det er gøy å være her, og det er mye moro for barna, sier Marianne.

Det er første gangen Celine er med her, men hun understreker at det absolutt ikke er den siste.

– Det er jo et godt tilbud både for barna og foreldrene, smiler Celine.

 

Jentene forteller at det særlig har vært populært med ansiktsmaling i år og at det norske og tyske flagget er de som har blitt malt mest så langt.

En blid trio: Celine Runde Skuterud, Gudrun Stokke og Marianne Dahl Karlsen nyter dagen i solskinnet.

 

Sportslige prestasjoner i god-været

Været er upåklagelig og det samme gjelder det energiske publikumet i det fantastiske været. I stafett for kvinner gikk Frankrike av med seieren, etterfulgt av Tyskland på andreplass og Italia på tredjeplass.

Martin Fourcade gikk av med seieren i jaktstart for menn, etterfulgt av Lukas Hofer på andreplass og Johannes Thingnes Bø på tredjeplass.

Vi ser fram til en ny, solrik dag i Holmenkollen med jaktstart for kvinner og stafett for menn!