BMW IBU WORLD CUP SKISKYTING 2021

Vi gleder oss til å igjen invitere til Skiskytterfest i Holmenkollen. Arrangementet i 2021 er satt til 18-21.mars 2021. Grunnet usikkerhet rundt Covid-19, avventer vi salgstart av billett for arrangementet. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du motta informasjon i god tid før billettsalget åpner.

Du melder deg enkelt på nyhetsbrevet i bunnen av denne siden.

Skiskytterfest 2019 BMW IBU World Cup Biathlon

Billetter

Ingenting er som å oppleve sport live. Ta turen til Holmenkollen og se verdens beste nasjonale og internasjonale idrettsstjerner utfolde seg i kanskje verdens fineste anlegg. I Kollen opplever du skiskytterstjernene på nært hold og du får med deg verdenscupavslutningen fra første rad.

Grunnet usikkerhet rundt Covid-19, avventer vi salgstart av billett for arrangementet i 2021. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du motta informasjon i god tid før billettsalget åpner. Du melder deg enkelt på vårt nyhetsbrev i bunnen av denne siden.

Skifest2017 Søndag 2460a

Når og hvor

Verdenscupavslutningen i Skiskyting finner sted i Holmenkollen 18-21.mars 2021. Mer informasjon om festival og arena kommer.

Skiskytterfest 2019 BMW IBU World Cup Biathlon

Program

Verdenscupfinalen har et spennende rennprogram og du kan oppleve sprint, jaktstart og fellesstart. Konkurranseprogrammet for 2021 finner du her.

Skiskytterfest 2019 BMW IBU World Cup Biathlon

Nyheter

Hold deg oppdatert på siste nytt fra oss!

BLI FRIVILLIG I KOLLEN!

Har DU lyst til å bli med å skape den unike stemningen under Skiskyting i Kollen 2021? Meld deg som frivillig her!