Spenning måles i millimeter!

Skiskyting er idretten hvor vendepunktene står i kø! Millimeterne avgjør, strafferundene er nådeløse og publikum holder pusten samtidig som utøverne! Velkommen til skiskytterfest i Holmenkollen 20. – 22. mars 2020!

KJØP BILLETT HER

Skiskytterfest 2019 BMW IBU World Cup Biathlon

Billetter

Du vil ikke gå glipp av verdenscupavslutningen, og den smaker ekstra godt når den sees live i Holmenkollen! Vil Johannes klare storeslem slik han gjorde i fjorårssesongen, er det en franskmann tilbake på topp, eller er det kanskje storebror Tarjei som vil vise muskler kommende sesong?! På jentesiden er det mange spennende navn, og italienerne har allerede vist seg svært sterke. Uansett, dette blir spennende og her finner du billettinformasjon, kategorier og priser.

Skifest2017 Søndag 2460a

Når og hvor

Skiskyting i Holmenkollen er ikke bare sport. I arena finner du masse god mat og drikke solgt fra food trucks og stands, du finner mange artige aktiviteter og konkurranser gjennom våre samarbeidspartnere og for de minste har vi barneaktiviteter. Her finner du svar på alt som skjer i arenaen under skiskytternes World Cup finale.

Skiskytterfest 2019 BMW IBU World Cup Biathlon

Program

Verdenscupfinalen har et spennende rennprogram og du kan oppleve sprint, jaktstart og fellesstart. Du opplever to konkurranser hver dag og her finner du konkurranseprogrammet for 2020.

Skiskytterfest 2019 BMW IBU World Cup Biathlon

Nyheter

Hold deg oppdatert på siste nytt fra oss!

BLI FRIVILLIG I KOLLEN!

Har DU lyst til å bli med å skape den unike stemningen under Skiskyting i Kollen 2020? Meld deg som frivillig her!