Therese Johaug, Emil Iversen og Martin Johnsrud Sundby til Kollen

Therese Johaug signerer autografer til stor jubel for de unge fansene i Holmenkollen. Foto: Snorre Veggan
Therese Johaug signerer autografer til stor jubel for de unge fansene i Holmenkollen. Foto: Snorre Veggan

Torsdag 20. juni skal alle langrennsutøverne på Langrennslandslaget til Holmenkollen for å teste sommerformen på rulleski.

Therese Johaug, Emil Iversen og Martin Johnsrud Sundby er blant dem som skal til Holmenkollen torsdag 20. juni for å konkurrere i de harde løypene i nasjonalanlegget. Hele kvinnelandslaget, Sprint for herrer og Allround-laget for herrer i langrenn skal delta.

– Dette er et gratis familiearrangement der publikum får komme tett på utøverne, og hvor langrennsstjernene selv får testet formen mot hverandre, forklarer daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Kristin Vestgren Sæterøy.

De siste tre årene har rulleskirennet blitt arrangert i Holmenkollen. Tidligere ble rennet arrangert på Rådhusplassen i Oslo Sentrum. De siste to årene har også Kombinertlandslaget vært en del av programmet.

– Både utøverne og vi som arrangør synes forholdene er fantastiske i Holmenkollen. Det er tilrettelagt med både flotte rulleskiløyper, publikumsfasiliteter og opplegg for utøverne. Vi håper publikum også tar turen til anlegget torsdag 20. juni, sier Vestgren Sæterøy i Holmenkollen Skifestival.

Programmet starter i 14-tiden med hopping for kombinertutøverne i Midtstubakken. Deretter går det sportslige slag i slag utover ettermiddagen.

Program torsdag 20. juni

14.00 Kombinert hopp i Midtstubakken

16.00 Rulleskitrening for ungdom med landslagsutøvere

17.00 BDO-mila (landslagsutøvere med på 500 meter)

18.15 Prolog langrenn kvinner og menn

19.25 Signering av autografer i løpergangen

19.25 Kombinert Gundersen

19.50 Finaler langrenn kvinner og menn

20.50 Premieseremoni på stadion

21.00 Servering i pressesenteret (for utøvere og spesielt inviterte)

PS: For første gang skal BDO-mila arrangeres i Holmenkollen. Her skal flere av landslagsutøverne delta på ett av løpene. Løpet er gratis for passer for alle. Vil du delta? Les mer her: https://bdomila.no/holmenkollen/

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Våre samarbeidspartnere