Rekordpåmelding til Skishow

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

I årets Skishow i Holmenkollen blir det langt flere kvinnelige langrennsutøvere på startstreken, sammenlignet med i fjor. – Svært gledelig, sier arrangøren.

I fjor var det 14 langrennsjenter til start i prologen i Holmenkollen. I skrivende stund er hele 23 kvinnelige utøvere påmeldt torsdagens sommerduell.

– Det er selvsagt svært gledelig at enda flere jenter stiller til start. Vi har verdens beste ski-jenter i Norge og dette er en god arena for å få testet sommerformen, forteller Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival som er arrangør av rulleskirennet.

Håper på «litt bedre» vær

Også finske Krista Parmakoski er påmeldt torsdagens rulleskirenn, som eneste utenlandske utøver hittil. I fjor kom hun på en 11. plass i konkurransen.

– Jeg er klar for å kjempe mot det sterke norske laget, og gleder meg til det. Og så håper jeg at været i år blir litt bedre enn i fjor, sier Parmakoski som minnes en svært regntung junidag i Holmenkollen.

Prologene starter klokken 18.15 og finalene sendes direkte på NRK klokken 20.00. Det er gratis for publikum å se på rennet fra tribunen.

LES MER: Sjekk ut hele programmet for dagen her.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Våre samarbeidspartnere