Rulleskitrening for ungdom

Holmenkollen Skifestival, Skiforbundet, Oslo skikrets og Holmenkollen sommerskiskole  inviterer til Skishow i Kollen og rulleskitrening med landslaget.

Torsdag 20. juni går Holmenkollen Skishow av stabelen i Holmenkollen, men et tettpakket og spennende program for store og små. Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer igjen til treningsøkt for skiglade ungdommer mellom 12-16 år.

Under får dere nødvendig informasjon om det flotte og eksklusive treningstilbudet.

Generell info:

Vi inviterer til å delta på klubbtrening med verdens beste skiløpere – nemlig landslagsløperne i Norges skiforbund. Etter økten blir det gode muligheter for å samle inn autografer og hilse på de som skal gå konkurranse.

Påmeldingen er åpen, og vi anbefaler alle å være tidlig ute da vi har begrenset antall plasser. Følg denne linken for påmelding:

NB: dere må fullføre påmeldingen for å sikre plass på treningen: https://survey.enalyzer.com/?pid=n8h8cumu

Viktig info: 

Til selve treningsøkten må alle huske å ta med skøyteski, staver, hjelm og hansker. Alle som vil kan også bli med å løpe BDO-mila (5 eller 10 km i VM-løypene) etter rulleskitreningen. Løpet er gratis og påmeldingen finner du på påmeldingsskjemaet til rulleski-treningen.

De som vil løpe BDO-mila må huske joggesko. Det kan bli veldig varmt vært, så husk å ta med drikke til selve økten, og etterpå. Det samme gjelder en nistepakke til etter treningen, selv om det blir mulig å kjøpe mat i anlegget.

Ellers er det bare å huske godt overskudd og godt humør J. Treningen vil utfordre de unge lovende innen ulike øvelser og bevegelsesferdigheter på to hjul i Holmenkollen skianlegg. Stilart er skøyting.

Tidsplan:

Kl. 15.00 – garderoben i Kollenstua (se bildet og blå markering) åpner slik at de som trenger et sted å legge fra seg noe har mulighet til det. Det er begrenset med plass, så det er flott hvis dere ikke må legge igjen altfor mye – og at det som legges igjen er godt merket med navn og nummer. Det blir vakthold der frem til etter treningen. Døren forblir låst og vakt kan kontaktes for de som ønsker å hente senere (henger opp lapp med mob.nr).

Kl. 15.30 – oppmøte utenfor inngangen til Kollenstua. Kort informasjon og inndeling i grupper (gruppene deles i stor grad inn etter alder).

Kl. 15.40 – vi går gruppevis fra Kollenstua og opp i skianlegget for å møte trenerne

Kl. 15.50 – Trenerne introduserer seg selv og tar med gruppene sine.

Kl. 16.55 – Treningen er ferdig, og det blir tid til å løpe BDO-mila for de som ønsker det.

Dersom det skulle forekomme endringer eller nye opplysninger vil dere bli informert om det. Gruppeinndeling og eventuell tilleggsinformasjon blir sendt ut senest to dager før 20. juni.

Utover dette håper vi alle blir med på å heie eliteløperne fram i konkurransene. Her ser dere program for dagen.

Vi gleder oss, og ønsker dere velkommen!

Følg denne linken for påmelding: https://survey.enalyzer.com/?pid=n8h8cumu

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Våre samarbeidspartnere