Holmenkollen inviterer til spennende fagseminar 20. juni

Kan toppidrettens medalje-oppskrift overføres til næringslivet? Dersom du er nysgjerrig på å lære mer om overføringsverdien mellom nettopp idrett og næringsliv, er dette fagseminaret for deg!

Det er begrenset med plass til seminaret. Etter fagseminaret er avsluttet oppfordrer vi alle deltagere til å bli med til langrennstribunen for å se prolog og finaler med langrennseliten. Rulleskirennet sendes direkte på NRK.

MELD DEG PÅ HER

Dato: torsdag 20. juni Tid: 15.30 – 18.00.
Enkel servering og registrering fra kl. 15.00.
Sted: Scandic Holmenkollen Park Hotell, Kongeveien 26, 0787 Oslo
Pris: 199,- (Halv pris for partnere av Holmenkollen Skifestival og våre frivillige).

Våre foredragsholdere:

Helge Bartnes, vinteridrettssjef ved Olympiatoppen

Norske vinteridretts prestasjoner vekker oppsikt verden rundt. Olympiatoppen har et helhetlig ansvar for resultatene, og en vesentlig del av innsatsen deres dreier seg om å lede og organisere systematisk utvikling som gir økt mestring. Vinteridrettssjefen gir deg en bedre innføring i deres organisering og filosofi, med inspirasjon og metoder som kan overføres til næringslivet.

Marius Arnesen, daglig leder Norefjell skisenter & tidligere landslagstrener

Gjennom mange år som landslagstrener for de norske alpinistene leverte Arnesen resultater i verdenstoppen. Sammen med sine “unbeatable happy boys” skapte Marius et unikt team med fantastisk samhold. Dette er erfaringer han har dratt godt nytte av når han i de senere årene har utviklet Norefjell til ett av de ledende skisentrene i Norge. Men hvordan klarer man gang på gang å være best når det virkelig gjelder? Og er det en felles medaljeoppskrift for vellykket drift i næringslivet og utvikling av eliteutøvere?

Nils-Ingar “Nilsi” Aadne, komiker og supermosjonist

Nilsi er den eneste norske komikeren som i voksen alder har satset alt på langrenn. Sesongen 16/17 ble komikerjobben satt til siden med kun én tanke i hodet; hvor god kan jeg bli? Nilsi ble en del av langløpslaget Team BN Bank og året ble en knallhard, lærerik og morsom reise. Supermosjonisten er nå tilbake på scenen, men toppidrettsåret har gitt erfaringer for livet. Underholdnings-foredraget “Prosjekt Toppidrett” forteller hvordan du kan gi alt nå dine mål, om feil og smeller, vilje og trivsel.

På seminaret trekker vi også to heldige vinnere av VIP billetter til 2020 World Cup arrangementene i Holmenkollen. I tillegg blir det spesialpris på Dale of Norway sin Holmenkollen-kolleksjon og utvalgte Kollen-produkter fra Strømmes.

Velkommen!

*Det er parkeringsmuligheter på hotellet eller i arenaen, men vi ønsker at våre arrangementer skal ha en mest mulig bærekraftig profil og oppfordrer deltakere å reise kollektivt (t-banens linje 1).

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Våre samarbeidspartnere