PRAKTISK INFORMASJON

TRANSPORT

Ta T-banens linje 1 mot Frognerseteren, og gå av på Holmenkollen stasjon. Derfra er det ca. ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Gjør et søk i reiseplanleggeren under for å finne T-banens rutetider. Husk at du må kjøpe billett på forhånd når du reiser med T-banen. Se hvordan du kjøper billett på ruter.no 

PARKERING

Det er svært få, eller ingen, parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skishow. For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

FESTIVALREGLER

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt
  • Bål- og grillutstyr er ikke tillatt
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skishow!

BILLETTER

Det er gratis inngang til skishow i Holmenkollen torsdag 14. juni. Programmet starter allerede klokken 12, mens utsalgsstedene i åpner klokken 16.00 og finalene finner sted fra klokken 20.00. Kom gjerne tidlig og få med deg den gode sommerstemningen i arenaen og resten av det spennende programmet!

MAT OG AKTIVITETER

Breheimen mat

Breheimen Mat er en familiebedrift lokalisert i fjellbygda Skjåk i Gudbrandsdalen. De serverer nydelig mat gjennom dagen – blant annet elgkebab! Dette må du prøve!

Nord bakeri

Nord startet sitt første sted på Bjølsen i 2011 og har som mål å være et springbrett for nordisk mat og råvarer. I dag brenner de sin egen kaffe og baker bakst med råvarer fra lokale leverandører. På Skishow kan du prøve deres grill-blingser med masse deilig tilbehør, kanelboller, Tøyen Cola og kaffe fra egen kaffebar!

Popcorn to the People

Popkorn, sukkerspinn, slush og bacon-snacks!

Autografsignering med landslaget

Klokken 19.00 kan alle barn (og voksne) sikre seg autografer fra skistjernene når de står klare utenfor smørebussen! Still dere gjerne i kø litt tidlig – dette er en superpopulær aktivitet!

Rush Trampolinepark

Rush er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks. På Holmenkollen Skishow kan barna få utfordre seg selv på trampoline ute i festivalgata!

Rush åpnet Norges første store trampolinepark i Oslo juni 2016 og har siden da etablert seg med mange parker rundt om i landet.

Ansiktsmaling og laser-skiskyting

Stikk innom våre barneaktiviteter og la barna møte våre hyggelige frivillige som kan male barna i ansiktet med flagg! Vi har i tillegg lånt laser-gevær fra en av vinterens mest populære barneaktiviteter: laser-skiskyting!

Playfinity

Playfinity er en spillkonsoll som kombinerer det beste fra digitale spill med fysisk lek. Resultatet gir mulighet for en ny sosial, aktiv, utendørs spillopplevelse.

Med Playfinity konsollen har du mange muligheter for aktiv utelek: Vi har laget en spillkonsoll som passer i lomma, men også inn i, eller utenpå andre ting. Den er veldig smart, fylt med sensorer, en liten datamaskin og en radio som gjør at den kan kommunisere med smarttelefoner. Sensorene i konsollen registrerer alt i appen på mobilen som sender lyd ut og dataene blir poeng og utfordringer i spillet, -og vipps så er ballkasting blitt et dataspill!

Supre tilbud fra Superski

Vår partner Superski har eget utsalg i arenaen under Skishow og byr på tilbud gjennom hele dagen! De selger IDT rulleski (rulleskiene landslaget bruker) som er av svært god kvalitet til gode priser og de populære løpeskoene fra Hoka.

 

 

Våre samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere