Bjørgen og Krogh til topps i Kollen

Foto: Snorre Veggan
Foto: Snorre Veggan

Marit Bjørgen og Finn Hågen Krogh stakk av med seieren i finalene under årets Skishow i Holmenkollen.

Til tross for en ruskete værmelding var det godt med publikum på tribunene i Holmenkollen når langrenns- og kombinerteliten skulle vise krefter i nasjonalanlegget.

– Jeg hadde en taktikk om å spare litt krefter i første halvdel av løpet, sånn at jeg hadde litt igjen til slutt. Det var derfor jeg ikke ville dra noe særlig i gruppa. Jeg er veldig fornøyd med å landet dette, sa en tydelig utslitt Finn Hågen Krogh til NRK etter finalen i Holmenkollen Skishow.

Finn Hågen Krogh vant foran Martin Johnsrud Sundby og Gjøran Holstad Tefre.

Bjørgen fornøyd med publikumsoppmøtet

Også ski-dronningen Marit Bjørgen var tydelig glad etter en tøff finale, der hun kapret førsteplassen foran Ragnhild Haga og Kathrine Harsem.

– Det er jo nesten bakhagen min dette, og det er alltid gøy å vinne i Kollen. Selv om vi ikke hadde været med oss, synes jeg det er hyggelig at så mange publikummere kom og så på, fortalte Marit som vant tremila for kvinner i Holmenkollen tidligere i vinter.

100 meter på 11,56

Verdens raskeste skiløper, Ludvig Søgnen Jensen, beholdt tittelen under 100-meter supersprinten og gikk inn til seier med tiden 11,56.

Anna Odine Strøm med seier i kombinert

Tidligere på dagen var det også tøff kamp i sporet da kombinerteliten viste krefter etter å ha hoppet i Midtstubakken. Til slutt var det Magnus Moan som sikret seg førsteplassen, foran Magnus Krog og Espen Andersen.

Foto: Snorre Veggan
Foto: Snorre Veggan

Også kvinnelaget til kombinert var i ilden under dagens skishow, og det var Anna Odine Strøm som vant foran Hanna Midtsundstad og Ida Marie Hagen.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Våre samarbeidspartnere