400.000 tv-seere så Skishow i Kollen

Foto: Snorre Veggan
Foto: Snorre Veggan

Over 400.000 tv-seere benket seg foran tv-skjermen lørdag kveld for å se langrennslandslaget teste sommerformen i Kollen.

– Dette bekrefter at våre utøvere er populære hele året, ikke bare om vinteren. Det er hyggelig at vi har så mange tv-seere i et rulleskirenn om sommeren. Jeg vil også rette en takk til Holmenkollen og NRK for et fantastisk samarbeid, sier landslagssjef Vidar Løfshus.

Til tross for et skikkelig ruskete vær, var det også en del publikummere som hadde møtt opp på tribunene for å heie frem sine skihelter. Hele landslaget stilte til start, også fra kombinert – både kvinner og menn. I tillegg testet funksjonshemmede eliteløpere sommerformen i nasjonalanlegget.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Snorre Veggan
Foto: Snorre Veggan

– Formatet fungerer godt både for tv-seere og fremmøtte i Kollen. Utendørsarrangementer har alltid et riskomoment ved seg når det gjelder været, og det kan vi heller ikke gjøre noe med. Vi er strålende fornøyde med gjennomføringen, og kjenner allerede på at vi gleder oss til neste vinter og flere skirenn i Holmenkollen, forteller daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Kristin Vestgren Sæterøy, som siden 2015 har arrangert showrennet.

TV-seere Holmenkollen Skishow lørdag 10. juni:

NRK 1 kl. 1955-2055: 429.000 seere / markedsandel 48,1%

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Våre samarbeidspartnere