VIP

Unn deg en VIP-opplevelse i skisportens hjerte!

I Holmenkollen møtes kjente idrettshelter og nye stjerneskudd til dyst. Her samles verdenseliten til fest, uansett gren. Og her oppstår de største opplevelsene i de minste marginene.  Alle med et hjerte for skisport, anbefales å oppleve den unike folkefesten i Holmenkollen.

Skifest gir deg den kjente og tradisjonsrike skihelgen der norske flagg, nikkers og termoskoppen kommer til sin rett! Opplev skistjernene konkurrere med høy fart i sporet og luftige svev ned Holmenkollbakken – det kommer til å koke på tribunene og Kollenbrølet vil suse gjennom arenaen!

KJØP VIP BILLETT

Vårt VIP-innhold

Med VIP-billetter kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen. Du får reservert bord i egen VIP-etasje. Furset Catering sørger for å gi deg en smakfull matopplevelse innendørs, og godt drikke setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i arenaen, hvor du kan følge de duellene minutt for minutt.

Inkludert for våre VIP-gjester er:
  • Reserverte bord og reserverte tribuner
  • Smakfull mat gjennom dagen tilberedt av Furset Catering
  • Bar med attraktivt utvalg
  • Egne toalettfasiliteter
  • Faglig innslag fra scenen med celebre idrettshelter
  • Egen vert for større grupper
  • Spesialtilbud på vår eksklusive Dale of Norway kolleksjon

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende? Kontakt stromme@strommes.no

VIP Lørdag

1950,-

Med ett fullspekket sportsprogram er det duket for en pulserende dag i arenaen, etterfulgt av en helaften i teltet. Det blir et faglig innslag tidlig på dagen og besøk fra spennende idrettshelter. Etter siste øvelse arrangeres afterski i VIP-etasjen.

VIP Søndag

1300,-

Celebre idrettshelter, utøvere og støtteapparat vil ta turen innom i løpet av dagen og dele sine beste Kollenopplevelser. Sportslig er det duket for nok en thriller-dag med RAW AIR for kvinner, 5-mil og det tradisjonsrike Holmenkollrennet i RAW AIR-drakt!