Velkommen til skifest 2022!

Publikum i Holmenkollen

Etter to år med usikkerhet og venting, kan Stefan Marx endelig dele gladnyheten om at det blir skifest i Holmenkollen! I tradisjonen tro bli det magiske idrettsøyeblikk, flagg og kollenbrøl fra tribunen og ikke minst en folkefest for å ferie at vi kan møtes for å se skisport igjen.

 

Stefan Marx
Stefan Marx, daglig leder i Holmenkollen Skifestival

Daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Stefan Marx, har gledet seg til å kunne dele nyheten med dere. Så fort meteren falt, og gjenåpningen var her for fult, kunne teamet i Holmenkollen endelig trykke på den store knappen og igjen arrangere skifest for publikum. Det er en tradisjon som strekker seg 130 år tilbake i tid, og i 1892 ble det første hopprennet arrangert med hele 12 000 tilskuere!

– Det er en tradisjon vi må holde på. Ikke bare er det Norges nasjonalsport, men det er noe spesielt med kollen-publikummet som løfter utøverne våre, forteller Marx.

Han tror utøverne har savnet Holmenkollen like mye som publikum.

 

 

 

 

Nå håper gjengen i Holmenkollen Skifestival at dere vil bli med på folkefesten i Kollen, og oppleve den unike stemningen. Marx var første gang i Holmenkollen som 5-åring og ble kollen-frelst. 20 år senere var han tilbake for å oppleve verdenscuprennene:

– Det var knallblå himmel, fulle tribuner, og man kunne høre kollenbrølet fra publikum fylle arenaen! Og du vet når du ser utøverne man har sett opp til i alle år, og plutselig suser de forbi deg på nært hold? Det er noe eget!

Marx håper publikum sitter igjen med den samme følelsen etter årets skifest, og et sug etter å bli med igjen neste år. Holmenkollen Skifestival er en tradisjon vi skal holde på i minst 130 år til!

Publikum i Holmenkollen

Velkommen til skifest i Holmenkollen 2022!

Kjøp billett