Support i arena

En kategori med mange ulike seksjoner som alle gir deg innsyn i hvor komplekst et arrangement som Skifest er og du møter mennesker på tvers av seksjoner og interesser.

NB! De som har vært frivillige under World Cup tidligere år skal ha fått en egen link til årets søknadsskjema. Har dere ikke mottatt denne kan dere få den tilsendt. Send en mail til harald@skifest.no

SØK HER

 

Akkreditering

Vi trenger deg som vil være med å bistå at alle som skal ha adgang under arrangementet, blir utstedt med riktig akkreditering.

Akkrediteringskontroll

Sammen med sikkerhet og publikumsservice har denne seksjonen ansvaret for at ingen uvedkommende kommer seg inn i anlegget.

Rigg og arenalogistikk

I forbindelse med arrangementet er det mange driftsoppgaver som skal følges opp.

Servicedesk & HMS

Helse, miljø og sikkerhet er viktige punkter i alle jobbrelaterte sammenhenger – Skifest er intet unntak.

Miljøseksjonen

Som arrangør er vi svært opptatt av å ta vare på miljøet og sikre oss hvit snø i fremtiden.

Sponsorrigg

FIS og Skifest har mange og ulike samarbeidspartnere og sponsorer som skal være synlige under arrangementet.

Arrangement support

Vi har mange akkrediterte grupper som skal bevertes under arrangementet i Holmenkollen, og dermed også mye varer som skal distribueres rundt om i anlegget.

Arenaseremoni

Seremoniene er for mange utøvere og publikummere et av høydepunktene ved arrangementet, hvor arrangøren og vertsnasjonen skal kaste glans over de imponerende prestasjonene til utøverne.

Salg Skifest produkter

Vi har vår egen lille kolleksjon bestående av blant annet luer, tepper og solbriller. Dette ønsker vi å tilby til publikum og er derfor på jakt etter frivillige med en liten selger i magen.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere