Skifest og Raw Air 2020 – informasjon billettkjøpere

Foto: Sondre Eriksen

Holmenkollen var rigget, skistjernene på plass og over 1000 frivillige var klare til å ønske velkommen til Skifest og Raw Air 6-8.mars 2020. Det at vi måtte stenge arenaen for publikum var veldig leit for oss alle, men også helt nødvendig slik situasjonen ble.

Verdens beste publikum

Holmenkollen er en krevende arena med lange tradisjoner. Her utfordres utøverne i verdens hardeste 3-mil og 5-mil og til lange svev i Holmenkollbakken. Utøverne har alltid sagt at å delta, eller alle helst vinne i Holmenkollen er noe av det som står høyest på lista. Dette er en posisjon vi er ydmyke og stolte over å ha. Utøverne elsker Holmenkollen på grunn av det entusiastiske publikummet som heier like mye på alle.

Utfordrende vår

Holmenkollen Skifestival som selskap har vært gjennom sin tøffeste utfordring så langt. Det har vært mange høydemetre og lange distanser. Etter en fantastisk dugnad med sponsorer, samarbeidspartnere, VM-fond og Oslo kommune, ser fremtiden lysere ut for selskapet. Vi er prisgitt en stor heiagjeng, som bidrar til at vi kan videreføre en over 128 år gammel tradisjon i Holmenkollen, Norges nasjonalanlegg.

Den siste tiden har det vært fokus på nasjonal dugnad og «sammen alene» for å bekjempe koronavirus-epidemien. I Holmenkollen er dugnad, engasjement og felleskap kjennetegn og nøkkelord for vår eksistens. Vi har verdens beste frivillige som er selve bærebjelken i våre arrangement. Mange av dem har bidratt i over 50 år, mens andre var klare for sitt første år som frivillig i år. Uten denne støtten og dugnaden, ville det vært umulig for oss å invitere til skifest og uforglemmelige idrettsprestasjoner.

Veien videre

Årets arrangement i Holmenkollen har satt arrangørselskapet i en svært krevende økonomisk situasjon. Vi fikk innvilget vår søknad om støtte via regjeringens krisepakke til idretten. Dette ga oss mulighet til å tilby dere billettkjøpere billettvederlaget refundert. Frist for refusjon var tirsdag 23.juni 2020.

Vi vil benytte anledningen til å takke for alle sympatierklæringer og all støtte vi har fått i tiden etter arrangementet. Vi er nå i full gang med planleggingen av neste arrangement, og håper alle har mulighet til å ta turen til Holmenkollen og verdens beste Skifest & Raw Air 12.-14. mars 2021! (Se foreløpig rennprogram under)

 

Foto: Jacques Holst

Foreløpig rennprogram 2021

Det må derfor tas forbehold om at justeringer kan forekomme.

Fredag 12.mars (gratis inngang, billett ikke nødvendig)
Kombinert, Provisional Competition Round
Raw Air, hopp, menn, kvalifisering

Lørdag 13. mars
Kombinert, hopp / langrenn
30 km, langrenn, damer
Raw Air, laghopp, herrer
Raw Air, hopp, damer, kvalifisering

Søndag 14.mars
Mini Raw Air, Midtstuen
Kong Haralds Ungdomsstafett, langrenn
50 km, langrenn, herrer
Raw Air, hopp, herrer
Raw Air, hopp, damer