RAW AIR er verdens mest ekstreme hoppturnering, der vågale utøvere må kjempe seg gjennom intense konkurransedager hvor alle hopp teller.

SE VIDEO: RAW AIR Tournament

 

I 2023 starter turneringen i Holmenkollen med kvalifiseringer på fredag og påfølgende konkurranser for kvinner og menn både lørdag og søndag. Turneringen går videre til Lillehammer før den ender i Vikersund med finale i skiflygingsbakken helgen etter. Trondheim bygger ny hoppbakke til VM i 2025 og kommer tilbake som en del av turneringen så snart denne er klar.

NB!   Du trenger ikke billett for å se kvalifiseringen på fredag i Holmenkollen. Lørdag og søndag kan du velge mellom arena- og tribunebillett.

FREDAG 10. MARS

Se verdens beste hopputøvere kvalifisere seg til konkurransene videre i helgen.  Ta med deg familie og venner og opplev RAW AIR på kloss hold.

LØRDAG 11. MARS

Lørdag er det individuelt hopprenn for både kvinner og menn.

SØNDAG 12. MARS

På vår tradisjonsrike Holmenkollsøndag vil RAW AIR bidra til en fantastisk stemning! Ikke gå glipp av RAW AIR-finalene i Holmenkollbakken!

LES MER: Vil du vite mer om RAW AIR? Besøk turneringens hjemmeside her.  (Oppdatert info for 2023 kommer innen kort tid)