RAW AIR er verdens mest ekstreme hoppturnering, der vågale utøvere må kjempe seg gjennom intense konkurransedager hvor alle hopp teller.

SE VIDEO: RAW AIR Tournament

 

I 2022 starter turneringen i Lillehammer og ender i Holmenkollen. Trondheim og Vikersund kommer sterkere tilbake neste år; i år skal Vikersund ha VM i Skiflyging helga etter at hopperne har forlatt Holmenkollen. Trondheim bygger ny hoppbakke til VM i 2025 og kjører neste RAW AIR-renn i ny bakke.

Du som publikummer på Holmenkollen Skifest & RAW AIR får muligheten til oppleve RAW AIR-turneringen både på fredag, samt lørdag og søndag.

Viktig: I år er arenaen delt mellom langrenn og hopp. For å oppleve RAW AIR må du ha en egen hoppbillett for den aktuelle dagen.

FREDAG 04. MARS

Opplev Mixed-renn med verdens beste kvinner og menn i Holmenkollbakken.  Ta med deg familie og venner og opplev RAW AIR på kloss hold.

Kjøp billett

LØRDAG 05. MARS

Lørdag er det individuelt hopprenn for både kvinner og menn.

Kjøp billett

SØNDAG 06. MARS

På vår tradisjonsrike Holmenkollsøndag vil RAW AIR bidra til en fantastisk stemning! Finalen for menn starter kl. 15.45, mens kvinnene er klare for sin finale kl. 19.15.

Kjøp billett

LES MER: Vil du vite mer om RAW AIR 2022? Besøk turneringens hjemmeside her.