Praktisk informasjon

Velkommen til Skifest & RAW AIR i Holmenkollen!

Presse- og medieavdelingen vil jobbe for å legge forholdene best mulig til rette for all media som ønsker å dekke vårt arrangement 4. – 6. mars 2022.

Media Guide

Her finner du program og praktisk info samlet på ett sted:

Media-Guide-Holmenkollen WCN 2022

Akkreditering

Skal du jobbe som journalist eller fotograf under Holmenkollen Skifest? Vennligst les informasjonen under:

Fristen for å søke om akkreditering er 25. februar 2022.

Her er link for å søke om akkreditering:

 

Evt spørsmål kan rettes til media@holmenkollen.com 

 

SKRIVENDE PRESSE/FOTOGRAFER

Alle journalister og fotografer må søke om akkreditering gjennom et elektronisk søknadssystem. Akkreditering gis kun til arbeidende presse. Ønsker du å blogge, og er ikke såkalt «arbeidende presse» under arrangementet, vennligst sendt en e-post til media@holmenkollen.com

Fristen for å søke er 25. februar 2022, men vi ønsker at du søker så snart du vet om du ønsker å dekke arrangementet. Merk at din akkreditering er personlig, og at vi krever personlig fremmøte for å hente den ut. Husk ditt pressekort og/eller ID! En FIS-ansvarsfraskrivelse må signeres ved henting.

TV OG RADIO/FILM

Akkreditering for TV og radio, produksjon og internettselskaper (aktiv filming) blir autorisert gjennom Infront, internasjonal rettighetshaver for FIS World Cup Nordisk i Oslo 2022.

Vennligst send inn din søknad om å filme eller kommentere i Holmenkollen, direkte til Infront Italia v/Aleksander Emder på e-post: Alexander.Emde@infrontsports.com eller Lorenzo Pala:  Lorenzo.Pala@infrontsports.com lorenzo.pala@infrontsports.com (besøk www.infrontsports.it)

Åpningstider akkreditering i Holmenkollen (i billettbod ved Pressesenteret)

3. mars:  14.00-18.00

4.mars: 08.00-18.00

5.mars: 08.00-18.00

6.mars: 08.00-13.00

Overnatting

Ønsker du å overnatte på det offisielle pressehotellet, Scandic st. Olav Plass, vennligst send en e-post til holmenkollen@gyro.no.

Hotellet er lokalisert i gangavstand fra Nationalteateret i Oslo.