Praktisk informasjon

Velkommen til Skifest & RAW AIR i Holmenkollen!

Presse- og medieavdelingen vil jobbe for å legge forholdene best mulig til rette for all media som ønsker å dekke vårt arrangement 10.-12. mars 2023.

Oppdatert info for 2023 legges ut innen kort tid

Media Guide

Oppdatert medieguide kommer snart.

Akkreditering

Skal du jobbe som journalist eller fotograf under Holmenkollen Skifest? Vennligst les informasjonen under:

Fristen for å søke om akkreditering er 1. mars 2023.

Link til akkreditering følger snart. 

 

Evt spørsmål kan rettes til media@holmenkollen.com 

 

SKRIVENDE PRESSE/FOTOGRAFER

Alle journalister og fotografer må søke om akkreditering gjennom et elektronisk søknadssystem. Akkreditering gis kun til arbeidende presse. Ønsker du å blogge, og er ikke såkalt «arbeidende presse» under arrangementet, vennligst sendt en e-post til media@holmenkollen.com

Fristen for å søke er 1.mars 2023, men vi ønsker at du søker så snart du vet om du ønsker å dekke arrangementet. Merk at din akkreditering er personlig, og at vi krever personlig fremmøte for å hente den ut. Husk ditt pressekort og/eller ID! En FIS-ansvarsfraskrivelse må signeres ved henting.

TV OG RADIO/FILM

Akkreditering for TV og radio, produksjon og internettselskaper (aktiv filming) blir autorisert gjennom Infront, internasjonal rettighetshaver for FIS World Cup Nordisk i Oslo 2023.

Vennligst send inn din søknad om å filme eller kommentere i Holmenkollen, direkte til Infront Italia v/Aleksander Emder på e-post: Alexander.Emde@infrontsports.com eller Lorenzo Pala:  Lorenzo.Pala@infrontsports.com lorenzo.pala@infrontsports.com (besøk www.infrontsports.it)