Praktisk informasjon

Velkommen til Skifest & RAW AIR i Holmenkollen!

Presse- og medieavdelingen vil jobbe for å legge forholdene best mulig til rette for all media som ønsker å dekke vårt arrangement 12. – 14. mars 2021.  Media Guide for praktisk  info og flere detaljer om arrangementet vil bli lagt ut her.  Link til søknad om akkreditering vil du også finne på denne siden.

Fristen for å søke om akkreditering er 1. mars 2021.

Evt spørsmål kan rettes til media@holmenkollen.com 

Akkreditering

Skal du jobbe som journalist eller fotograf under Holmenkollen Skifest? Vennligst les informasjonen under:

SKRIVENDE PRESSE/FOTOGRAFER

Alle journalister og fotografer må søke om akkreditering gjennom et elektronisk søknadssystem. Akkreditering gis kun til arbeidende presse. Ønsker du å blogge, og er ikke såkalt «arbeidende presse» under arrangementet, vennligst sendt en e-post til media@holmenkollen.com

Fristen for å søke er 1. mars 2021, men vi ønsker at du søker så snart du vet om du ønsker å dekke arrangementet.

Merk at din akkreditering er personlig, og at vi krever personlig fremmøte for å hente den ut. Husk ditt pressekort og/eller ID! En FIS-ansvarsfraskrivelse må signeres ved henting.

TV OG RADIO/FILM

Akkreditering for TV og radio, produksjon og internettselskaper (aktiv filming) blir autorisert gjennom Infront, internasjonal rettighetshaver for FIS World Cup Nordisk i Oslo 2021. NRK er vertskringkaster.

Vennligst send inn din søknad om å filme eller kommentere i Holmenkollen, direkte til Infront Italia v/Lorenzo Pala på e-post: lorenzo.pala@infrontsports.com (besøk www.infrontsports.it)

Åpningstider akkrediteringskontor

Info følger.

Overnatting

Ønsker du å overnatte på det offisielle pressehotellet, Scandic Oslo City, vennligst send en e-post til holmenkollen@gyro.no. Hotellet er lokalisert i gangavstand fra Oslo Sentralstasjon.

Transport

Informasjon om dette tilbudet kommer nærmere arrangement.

Visit Oslo

Sjekk gjerne ut VisitOslo sitt media kit