Ordentlig folkeliv i marka

Selv om været var litt grått satt ikke dette en stopper for stemningen i marka denne lørdagen. Folk fra hele verden har samlet seg for å heie fram sine favoritt deltakere.

Tekst og foto: Kine Konstanse Larsen

Med det som kan minne om en frisk 17.mai feiring, med norske flagg, god musikk og klang fra kubjeller, er alt klart for en knall dag oppe i marka. Folk fra fjern og nær har samlet seg ved løypen og er klare for å følge med på 5-mila.

To som har tatt seg turen for å følge sine helter fra OL er Gro Bjørnstad sammen med datter Sofie. Det er ikke første gangen de tar turen til Frognerseteren.

– Vi er her i dag for å følge med på 5-mila og gleder oss, smiler Gro. Sofie står pent ved siden av og smiler og nikker.

Sofie og Gro Bjørnstad

 

Mange ulike vennegjenger har satt seg godt til rette i marka med god musikk og med store smil. En gjeng som har tatt seg turen til marka for første gang er Synnøve Foss, Hannah Grude, Ida Værnes og Øystein Andersen. Og selv om det ikke er lenge siden de kom til marka har de allerede fått et godt førsteinntrykk.

– Det virker som det er god stemning her og vi koser oss veldig, smiler Synnøve.

Resten av gjengen smiler og sier seg godt enig med Synnøve.

Ida Værnes, Øystein Andersen, Hannah Grude og Synnøve Foss

 

Folk kaster praktisk talt fra seg både pølser og kaffekoppen for å få et glimt av sine favoritter i det de suser forbi i skisporet. Ulike flagg vaier i vinden og stemningen er absolutt på topp.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere